Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Vietnamská vláda používá Linux od Kaacz - myslim ze nejsou .. hehe - jak muzete...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 1. 2009 3:44

    Kaacz (neregistrovaný)
    myslim ze nejsou .. hehe
    - jak muzete srovnavat Nemecko a Vietnam ??? bozemuj
    - asi jste necetl skandal kolem ostrava-jih, kde urad byl spokojeny ale magistrat jim to nakazal ?? tam nikdo od linuxu kvuli spokojenosti neodesel, tam jim to bylo narizeno .. zase LZETE .. a sirite MS FUD ..
    - videl jsem v Mnichove u Siemens jak se stavaji guru z Filipincu za JEDEN mesic a nebyl to jen unix, jednalo se jeste o dohled a rizeni SDH (telekomunikace) pres 4 vrstvy rizeni. A byli fakt dobri. Nepodcenujte domorodce. :-)
    - sorry, ale dnes nemusim znat nic o umisteni a obsahu stovek konfiguraku .. vpodstate si pamatuji asi 6 zakladnich kde jsou a co priblizne v nich je .. a uz do nich nekolik roku nelezu. Proc taky, kdyz to jde vyklikat pres gui ?? Zase opakujete stare myty, ktere davno nejsou pravdou = LZETE . Uz jste s tim nudny, opakujete se.
    BTW. k cemu vi, kdyz je tam Midnight Commander defakto totozny se starym dobrym Norton Commander ? na rychle zasahy do textovych konfiguraku jak delane. VI je pro geeky a pro pouzivani ve FUD lidmi jako jste vy :-)
    - nebyl bych tak optmisticky co ted pouzivaji. Vubec bych se nedivil kdyby pro vypocty cehokoli presli z kalkulacky na calc/excel.. hehe
    - maji svoje specificke podminky .. a s opensource si to muzou ohybat sami jak chteji..
    Vim jaky je to pruser s temi vasimi bajecnymi komercnimi aplikacemi s perfektnim supportem.
    Tak leda PRD. Kdyz najdeme chybu nebo potrebujeme upravu .. tak je to na rok nez se neco pohne. Napriklad BEA mela na portale chybu nesplnujici HTML norme .. uz je to 3 roky a jeste to neopravili. Diry a zboritelnost IIS resil kolega predsunutym Apachem, protoze MS je neschopny. Budme radi za OSS, muzeme si rychle "opravit" chyby gigantu co na nas serou a jen zdimaji prachy.