Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Vivaldi 2.4 přináší nové možnosti přizpůsobení od Filip Jirsák - Ona jaksi vůbec nedává smysl diskuse o tom,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 4. 2019 12:02

    Filip Jirsák

    Ona jaksi vůbec nedává smysl diskuse o tom, jak je je implementováno schvalování komentářů a jak fungují palce. Způsob, jak je to implementováno, totiž je daný, je to fakt, není to věcí názoru. Takže jediný problém je ta fakta zjistit. Není pravda, že odkaz na stránky o auře je jediné, co máme. Mimochodem, i na té stránce by vás mohlo trknout, že tam není ani čárka o schvalování komentářů redakcí. O schvalování komentářů je naopak článek Po dvaceti letech měníme diskuse, chceme je udělat užitečnější pro čtenáře, ve které byla tato změna představena. Tam naopak není nic o palcích nebo auře. Takže vaše spekulace, že palce ovlivňují zveřejňování příspěvků, jsou jen ničím nepodložené spekulace. Ale dozvědět se, jak to funguje, jste chtěl vy, ne já, takže je na vás, abyste si informace dohledal.

    Jinak já jsem se jen slušně zeptal, jak jste přišel na to, že palce ovlivňují zveřejnění příspěvku. Myslel jsem, že jsem třeba něco přehlédl. S průpovídkami o tom, jak se na něco tak triviálního může ptát pravidelný návštěvník, jste přišel vy. Když vy nebudete psát konfrontačním stylem, ostatní vám nebudou konfrontačním stylem odpovídat.