Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Vivaldi vyzývá Microsoft, aby neomezoval ostatní prohlížeče od Neviditelný - Ad propisky a jízdenky používá většina podnikatelů k...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 1. 2017 18:59

    Neviditelný (neregistrovaný)


    Ad propisky a jízdenky používá většina podnikatelů k daleko širší paletě činností, než je podání daňového přiznání, počítač s MSIE by pokutovaný podnikatel velmi pravděpodobně použil vždy jen jednou za rok - počítač s Windows by také mohl použít k daleko širší paletě činností. BTW já když potřebuji propisku, tak si jí často musím půjčit nebo koupit :)

    Mohl, ale očividně to nepotřebuje. Jak podotknul Jarda_P, propisku si můžete koupit od kohokoliv chcete, dokonce ani není předepsáno, že musí psát právě modře, a na finančáku by vám ji jistě půjčili; počítač asi ne...


    Ad Nerozporuji zde skutečnost, že nějak si dotyčný podnikatel poradit mohl - ok, pak mi ale uniká podstata argumentu toho podnikatele.

    Podstatou argumentu je, že nesmyslná technická omezení by prostě neměla nikoho nutit vymýšlet různá nouzová řešení. Případ ze Slovenska je zvlášť pikantní tím, že toto omezení pocházelo od státní instituce a ještě ten podnikatele - který, jak je zřejmé to DP podat chtěl - dostal pokutu. Monopolizace původně otevřeného systému by k dalším podobným případům mohla vést a proto proti ní protestuji.