Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Vivaldi vyzývá Microsoft, aby neomezoval ostatní prohlížeče od Lael Ophir - Stávajícím instalacím Win7 se nainstaluje April 2015 Servicing...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 2. 2017 0:18

    Lael Ophir

    Stávajícím instalacím Win7 se nainstaluje April 2015 Servicing Stack Update, a poté i May 2016 Convenience Rollup. Pokud chcete novou instalaci Win7, můžete si Convenience Rollup (a případně další aktualizace) přidat na instalační médium.
    https://technet.microsoft.com/en-us/library/dd744559(v=ws.10).aspx

    Ad to nenainstalujete ani ten vas Convenience Rollup, aniz byste predtim stahl alespon jeden patch - ten patch je Servicing Stack Update, tj. update komponenty Windows Update. Už Mach a Šebestová věděli, že bez brýlí se brýle špatně hledají :)

    Ad pro jednoho cloveka preinstalovavam W7 na ThinkPadu - Win7 jsou 7.5 roku starý systém, takže když začnete s čistou instalací takového systému, tak prostě aktualizace nějakou dobu trvá. V době jejich uvedení mimo jiné MS nepočítal, že těch updatů bude taková spousta. Nechápu ale proč byste se s tím patlal takhle komplikovaným způsobem, když se tomu dá velmi jednoduše vyhnout. Buď nainstalujte Win7 z média se SP1 a na něj April 2015 Servicing Stack Update + May 2016 Convenience Rollup, nebo si ještě lépe oba patche integrujte na instalační médium, jak jsem vám linkoval.