Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Vojenské zpravodajství bude hlídat kybernetický prostor ČR od NULL - "chces po me dukaz neexistence? priznam se, ze...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 12. 2016 21:49

    NULL (neregistrovaný)

    "chces po me dukaz neexistence? priznam se, ze na to nemam :D:D:D"

    Tak proč to tvrdíš? Zde: "Unie po nas nic takoveho NEPOZADUJE!". Mimochodem neexistence se dokázat dá. Třeba jednoduše dokážeš, že v brněnské přehrade nežije Lochness . . . Ano, v tomto konkrétním případě je to poněkud velmi těžké, no co, nemáš tvrdit že to víš . . .

    "jaky postih by hrozil UK, pokud by se EU vzepreli, vylouceni?"

    Nevím, nečetl jsem přístupovou smlouvu k datu 5.12.2016. Pokud se mne ptáš na takové otázky, možná by jsi se nad sebou měl zamysle ;-) O tom jak to souvisí s témate, o tom se ani nebavím . . .

    "nuti nas k tomu teda EU nebo NATO?"

    Myslím si že EU. Ale ta provázanost je tam taková, že to je těžko odhadnout pokud to nepřišlo oficiální cestou. Jak už jsem se ti snažil vysvětlit: Vem si, že Stropnický je ministr vlády země, která je v EU a přitom je podřízen NATO. Už to chápeš? A takových je tam více - třeba Bundeswehr a Merkelová

    "proc nasi zakonodarci prijali DATA RETENTION, jeste pred tim nez to EU skutecne chtela?, proc v prisnejsi forme? proc stale plati, kdyz evropsky soud tu smernici EU zrusil?"

    Protože jsou pitomci. To že, po nich EU něco chce, ještě neznamená že to nedomrdají. A když to domrdají, tak to ještě neznamená, že to po nás EU nechtěla. To že to nezrušilii jenom potvrzuje to diletanství o kterém jsem psal prve. Stejná situace byla třeba s bezdotykovými záchody a umyvadly, jestli si to pamatuješ. Netuším kolik ti tehdy bylo . . .

    "mile ovecky za vsechno muze ZLY VLK! ja beran proti tomu nic nezmuzu, btw: zrovna dneska vyhlasil, ze ta cerstva travicka vzadu na pasece je jen moje!"

    Podívej, já nenapsal že za všechno může EU. Já napsal, že za touto konkrétní volovinou vidím jejich požadavek. To je rozdíl - tedy pokud to máš v hlavě OK. Ale pozoruju, že jsi jaksi hned vyskočil jak čertík z krabičky, nepochopil co jsem napsal a nyní mi předhazuješ že jako tvrdím, že za vše zlé a zlé může EU. To není dobrá vizitka !