Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Vojenské zpravodajství bude hlídat kybernetický prostor ČR od NULL - "precti si prosim navrh toho zakona, v duvodove...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 12. 2016 1:24

    NULL (neregistrovaný)

    "precti si prosim navrh toho zakona, v duvodove zprave se explicitne sdeluje ze se NEJEDNA o implementaci prava EU."

    Zajímavé, ještě před chvílí jsi tvrdil, že to nejde prokázat. Nevadí. Jelikož jsi se vším obeznámen, tak asi víš, že výdaje na obranu jsou na polovině toho, jak mají být - 1,04% zhruba z požadovaných 2% HDP. To je Hrubý domácí produkt. Proč si asi myslíš, že je tak nízko? Protože jsou to další náklady na rozpočet a nebylo by na 300 pro důchodce třeba. Jestli si dobže pamatuju, dělá to asi 50mld. Unie, resp. NATO, ale to jsme si již vysvětlili tlačí na to, aby se peníze proinvestovaly. A hle, máme tu další výdaj " Vojenské zpravodajství bude hlídat kybernetický prostor ČR.". Už jenom tohle je tlak z vnějšku. Ale takhle jsem to stejně nemyslel. Státy EU a NATO, ono se to dost kryje, jak už víme, tohle prostě zavádějí a je to požadavek na jednotlivé vlády. Nikdy jsem netvrdil že je to oficální požadavek, takové ani nedávájí, jen posílají normy, předpisy a zákony ke zapracování, jak určitě víš.

    A mohl by jsi mi vykopírovat nebo doložit. kde se tam "explicitne sdeluje ze se NEJEDNA o implementaci prava EU"? Já tam nic takového nenašel.