Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Vyhledávač Brave Search slaví první narozeniny, odpověděl na 2,5 miliardy dotazů od kalbolog - Ma jeste svoje mouchy, ale i tak ho...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 6. 2022 10:57

    kalbolog

    Ma jeste svoje mouchy, ale i tak ho pouzivam denne. Super je, ze kdyz neco nenajdu na Brave Search, tak pred ten hledanej vyraz staci dat jenom "!g" pro vyhledavani googlem (nebo "!y" pro Yahoo, "!w" pro Wikipedii, atp.) a hledam proste dal tam, kde si myslim, ze bych to mohl najit. Clovek u toho musi trochu vic premyslet, ale postupne se ty vysledky vyhledavani taky zlepsuji. Uz jsem si hral i s tou novou funkci Goggles (ne Google!), vytvoril jsem si na githubu i vlastni vyhledavaci definice... Tohle by se asi dalo pouzit i pro lepsi vyhledavani na ceskym Internetu. Napr. kdyz si dame dohromady vsechny CZ eshopy, da se jim v Goggles priradit lepsi relevance (boost), pripadne i vic specifikovat hledani na konkretnich eshopech a ty vysledky muzou byt pak dost dobry.
    Za me Brave search vede mezi vyhledavaci a jsem rad, ze tu jsou i "privacy based" alternativy ke Googlu, kteryho jsme si na prsou hrali az moc dlouho.