Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Vyšel OpenSolaris 2008.11 od LENIN POWER! - Podivejte se na to dnesni volume a logy...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 12. 2008 0:06

    LENIN POWER! (neregistrovaný)
    Podivejte se na to dnesni volume a logy transakci akcii JAVA, jeden manik jich koupil hned 1Mego a jsou ted na 3.48. Jen lituju ze jsem jich koupil tak malo.

    Koupil jsem taky nejaky ty IBM akcie za 75.0 byly na 130ti a dosavadni vysledky ibm za 2008 byly vice nez dobre. IBM ale moc dlouhobe neverim, ti nikdy moc sve akcie nezhodnocovaly.

    STX mi ale moc nevysly, ale aspon kdyz sly dolu tak jsem je vcas strelil za 12.2 (koupeny za 16.5) a pak jsem si je koupil zpet za 4.80, tak kdyz uz nic jineho alespon jich ted mam vic.

    Burza je dobry sport, mne to dost bavi. Dobry na dlouhodoby ukladani penez bez rizika jsou taky dluhopisy, nekdy se daji koupit opravdu dobry perly, nechapu jak lidi muzou nechavat dlouhodoby penize lezet v bance bez uzitku nebo v pochybnych investicnich fondech kde se pakuji jen majitele. Dluhopisy se statni zarukou a urokem 10%+ nejsou zas tak tezke koupit. Nedavno jsem si koupil 30% podil ve svycarskym hotelu a to zhodnocuje prachy pres 50% rocne. Doufam ze svycarsko nepostihne nejaka obcanska valka nebo tak neco.