Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Výsledky ankety o nejpopulárnější linuxovou desktopovou distribuci podle časopisu FOSS Force od ivoszz - Docela zajímavá odpověď. Možná máte trochu přehnané očekávání...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 2. 2017 18:34

    ivoszz

    Docela zajímavá odpověď. Možná máte trochu přehnané očekávání ohledně toho rozpoznávání dobra a zla (špatnosti), ale budiž.

    A vidíte, já jsem původní příspěvek pochopil trochu jinak. Samozřejmě nevím, jak to myslel autor, ale já si v něm představil to, že "moderní" člověk by si měl uvědomit, že takovéhle ankety jsou jen součtem subjektivních názorů (jak jste sám napsal) a tím pádem pro mne nic neříkající. Tedy alespoň já vůbec netuším co bych si měl vzít z toho, že už tady 30 let vyhrává Karel Gott Zlatého slavíka. Kvůli tomu ho poslouchat nezačnu a ani si nemyslím, že je nejlepší zpěvák.

    Jediné k čemu mohou být dobré je to, že se podívám i na možnosti, o kterých jsem nevěděl a sám zhodnotím, jestli jsou pro mne přínosem. S tím, co je dobré a co špatné to ale nemá nic společného.

    Souhlasím s vámi že slovo moderní mi v tomto kontextu připadá lehce patetické. Ale vaše politické konotace v něm nevidím.