Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Vývojáři v Silicon Valley místo klasické stravy často zvolí proteinový prášek od Pavell - Mne nezajímal google, ale zdroj vašich názorů. Lomborg...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 5. 2015 0:07

    Pavell (neregistrovaný)

    Mne nezajímal google, ale zdroj vašich názorů. Lomborg vychází z vědeckých prací a cituje studie, Vy jste se stále oháněl tím co podle Vás všichni ví. Neříkejte mi že jste si své silné názory udělal čtením blogů na internetu a toto byla první vědecká studie, kterou jste na téma četl.
    U Vašeho oblíbeného tématu poklesu spermatu ukazuje jak dojem poklesu vznikl včetně studií ze kterých vychází.
    str. 275 první studie se dělaly na New Yorku, který má jednu z nejlepších koncentrací, současně zde k žádnému poklesu nedochází. Jistě se mnou budete souhlasit, že bezmyšlenkovým vynesením hodnot na časovou osu vznikne dojem poklesu, i když srovnáním srovnatelného, New York s New Yorkem pokles není.

    Také prosím přestaňte znevažovat věty které říkám, a pokuste se reagovat na argumenty, které obsahují.

    Přiznám se, že situace ohledně tématu mi občas připomínají studie o počtu lidských chromozomů, kdy mnoho studií v řadě jasně dokazovalo počet čtyřicet osm. Jak lidé začali věřit že je to obecně známá pravda, nikdo nebyl schopen napočítat správný počet.