Hlavní navigace

Názor ke zprávičce WhatsApp po reakcích uživatelů odložil platnost nových podmínek na polovinu května od Hahel16625 - Ne. To co je tam napsané je to,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 1. 2021 11:56

    Hahel16625

    Ne. To co je tam napsané je to, co je tam napsané.
    Ok, chceš mateřskou školku? Klidně. Tím, že napíšeš že má někdo přestat házet hračkama, tím vyjadřuješ nějaký postoj. Hraješ si na rozumného, co diskutuje s nerozumným. A já se tomu postoji směji.

    V pořádku. Co jsi zasel, to sklízíš. Pokud ti jiný názor připadá jako urážka, máš daleko větší problém, než můj příspěvek.
    Fakt jsi to pochopil tak, že já považuji jiný názor za urážku? Buď jsi špatný ve čtení, nebo jsi průměrný v podsouvání něčeho, co jsem vůbec nevyjádřil.
    Já se tvým "jablečným" příspěvkem necítil uražen. Prostě se mi tvůj postoj nelíbí a dal jsem to najevo. Kde máš mé uražení?

    Ne nezkusil. Začal jsi s jablky a školeními ... nebudu se opakovat, máme tolik hezkých příšloví, takže: jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.
    Teď. Psal jsem teď. To znamená v těch posledních příspěvcích. Tam jsme se částečně věcně bavili o zálohování jako takovém. Ale ty si tam neodpouštíš ten svůj postoj, který jsem kritizoval.

    No, když odmyslím, že "už to řešil" neznamená "už to vyřešil", tak druhá polovina mého argumentu byla provozní cena zálohovacích služeb. Možná, že kdyby ses víc soustředil na argumenty místo jablek a školení, tak by ti to jistě neuniklo.
    A něco málo k věci. Hraješ si se slovíčky (řešil vs. vyřešil). A co tím jako získáš? Signál zálohuje, tu vlastnost má a má ji dlouho. Ale ty potřebuješ obhájit svůj problém, že je to problém, tak hledáš problém tam, kde už není. A ceny zálohovacích služeb? Bože! Zašifrovaná záloha se může uložit kamkoliv. Na jakýkoliv cloud zdarma. Uniklo ti, že jsem to psal? Nebo neuniklo? Tak jsi mě mohl poučit, proč to nejde. Ale ty se raději věnuješ opakování o jablkách a školení.

    Nevyhovující stav je to pro tebe + sice mluvíš za ostatní, ale jak vidíš, tak hromada uživatelů Signalu si zřejmě myslí něco jiného a já taky. Napsal jsem, proč stávající stav může být správný a taky proč Signal nejspíš ty zálohy nedělá.

    Mluvím za netechnickou masu, se kterou se ve svém životě setkávám. V žádném případě nevidím, že by si hromada uživatelů myslela něco jiného, než já. Můžeš mě poučit, kde bych to měl vidět? Zaznamenal jsem dříve nějaké názory geeků ve smyslu - pro nás geeky je Signal dobrý a vyhovuje nám tak. V zásadě by se tam dal zařadit i tvůj postoj. Já ale od začátku a pořád a jenom mluvím o tom, že tohle je problém pro ty lidi, kteří o tom nic neví a přecházejí tam. Ta hromada lidí, kteří absolutně netuší, že podobně vypadající komunikátor funguje s historií konverzace zcela jinak, než jsou zvyklí a než jak očekávají, nyní převyšuje počet "starých geeků" mnohomnohonásobně.

    Je taky docela možné, že pokud se Signalu zadaří, tak ty zálohy dělat začne. např. pokud to budou uživatelé poptávat.
    No a to jsem psal úplně na začátku, že by se do toho měli rychle pustit. Pokud nechtějí tu netechnickou masu ztratit a zůstat sedět ve své nice (což bych považoval za politiku legitimní, ale ne šťastnou).