Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Wikipedie zakázala Daily Mail, protože je jako zdroj nespolehlivý od NULL - Být tebou tak si spíš dávám pozor na...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 2. 2017 18:41

    NULL (neregistrovaný)

    Být tebou tak si spíš dávám pozor na tvůj duševní stav, protože co si tak namátkou vzpomenu jak tam byl třeba citát asi, ve smyslu že:

    manželce nedává klenoty, ale raději jí dává aktiva

    - to mi rozhodně nepřipadá jako důkaz že je nějaké šovinistické prase. Pokud vím, měl to být vtip, možná blbý, záleží o čem byl celý rozhovor, protože je to zase vytrhnuté z kontextu jako kdyby to řekl při inauguraci a aktivama jí dává v podstatě ještě víc. Ano, pravda je že ženy radši šperky jako dárky, ale ne každý je nadaný - proto ještě není nesvéprávný magor - teda pokud jsi psychycky v dobré kondici.
    A takových "ukázek" to bylo plné. Po tom tam bylo ještě nějaké jednostrané obvinnění, opět ale nevíme v podstatě nic okolo toho, jenom že si nějaká sekretářka záhadně vzpoměla před volbama . . . tím ale netvrdím že nemá pravdu, jenom že nevíme, tedy ani ty . . .

    "Ne pane, to je diagnoza. Ostatne kdo jiny, nez psychopat, mohl vsoupit do KGB a dotahnout to az na podplukovnika"

    To stejné platí o CIA nebo našem VZ, protože jenom psychopat se může chtít podílet na věcech jaké dělají a jakým jsou nápomocni, nehledě na to, že jenom psychopat protřebuje aby ho někdo ovládal vojenským způsobem. A nebo prostě přimeme to, že je to služba vlasti, pro někoho třeba zajímavým nebo dobrodružným způsobem. Ono se totiž moc neliší. Jedni mají Sybiř, jedni Guantanámo a kdoví co ještě a my zase měli Grebeníčka - to nám ale nepřikazovala KGB, to byla jeho vlastní akce. Několikrát týdně kolem toho lágru chodím a člověku to připomene čeho všeho jsou lidi schopní kvůli ideologii. V podstatě na službu v takových orgánech na pomylsném západě i východě musí být člověk hlavně indoktrinován asi jako ty, prostě paušálně odmítat cokoliv ostatního než je mu překdládáno jako dobro - jedny roky tohle, jiné zase tamto - jak se zrovna hodí. . .bez ptaní, bez rozumu.
    Každopádně je až úsměvné, že ten podle tebe psychopat Putin prokazuje více rozvážnosti, vzdělanosti a rozumu víc než ty "naše" nejelitnější elity, které kdyby o sobě jako o elitách pořád nemluvili, tak to asi ani nikoho nenapadne. Chovají se věčně jak malé rozmazlené panovačné uražené děcka a takoví jako ty jim to pak žerou. Co jsou potom oni, když Putin je psychopat? Ani chovat se neumějí a je až příznačné, že takové hovada zrovna obhajuje zrovna někdo s takovým projevem jako ty.