Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Windows 10 se deaktivují nebo snižují Pro verzi na Home od Lama - "To že něco u tebe funguje, Rypouši, ještě...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 11. 2018 11:21

    Lama (neregistrovaný)

    "To že něco u tebe funguje, Rypouši, ještě neznamená, že to funguje všude a každému." --- Viď. Tak si na to vzpomeň, až zas budeš pět ódy na to, jak se ti Desítky upgradovaly za pár minut. Protože u MS Woknous člověk nikdy neví.

    "Na konci možná dokonce i zabootujete do grafiky, pokud budete mít štěstí :)" --- Já na Linuxu nabootoval do grafiky vždy. To, že něco nefunguje u tebe, neznamená, že to nefunguje vždy a každýmu.

    "HW náročnost posledních verzí mainstreamových dister je prakticky stejná jako u Windows" --- Hahahahahahaha­haha.........­.............­.............­.............­.............­.............­.........

    "... u každého OS se bohužel občas stane, že nějaké procento uživatelů má problém." --- Jo, no, nějakému procentu uživatelů se občas mažou data. Holt pokrok nezastavíš. TVL vy lulani místo toho abyste šli do sebe a přiznali, že co teď vydáváte, je jedna totální kupa hnoje a pokorně se omluvili a chodili kanálama, tak jste schopný obhajovat do aleluja ty vaše hromady hnoje. To musí bejt vážně matroš.