Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Windows 7 jsou zranitelné vůči 8 z 10 virů od Barky - Já jsem teda osobně s nativními programy v Linuxu neměl...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 11. 2009 13:53

    Barky (neregistrovaný)

    Já jsem teda osobně s nativními programy v Linuxu neměl nikdy žádný problém. Opravdu nemám rád lidi co si pletou podporu od OS a podporu firem, které píší pro OS. Tím ukazíjí jen to, že nejsou schopni porozumnět základní problematice. Krom toho pokud pisálkové nějákých prográmků budou alespoň lehce inteligentní a napíší prográmek v solidním stavu ať v Jave nebo v C, tak si buď jist, že ho v Linuxu rozběháš.
    Mimochodem instalace OS s dotlačením Tvěho softwaru do Linuxu je o dost rychlejší u Linuxu. Testoval jsem to z kamarádem. Já na Ubuntu 9.04 a on na Vistě. Samotná instalace OS byla u mě rychlejší o 9,5 min. To už máš relativně použitelný OS. Dotlačení balíčků u mě trvalo 55 min, než jsem si vzpoměl na všechny, které nějak tak potřebuji. Záleželo na rychlosti připojení. Kamarád hledá CD a DVD s 1–5letým softem snad ještě teď. Nastavení Compize 15 min, aby se mi to opravdu líbilo. To u jediné u Vist mu trvalo méně u Aera.
    Upozorňuji, že to bylo na čistý disk. V případě reinstalace by to trvalo o dost kračí dobu u Ubuntu. P.S. Nastavení jsem neměl nikde zálohované. Sktečne jsem to tam pracně nandaval.