Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Windows Vista očekávání nepotvrdil: stále vede XP od anonym - tak toto sem skutecne nezazil a na nikom...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 5. 2008 18:51

    bez přezdívky
    tak toto sem skutecne nezazil a na nikom nepozoroval. prechod z windows 2000 na windows XP nebyl nikterak bolestivy, navic ten hnusnej modro-zelenej paskvil sel velice jednoduse vypnout. (u vist to jde take - ale tam uz je pak "klasicky" vzhled tak trosku zmrseny).
    navic xpcka precejen prinesli neco revolucniho, ceho si uzivatel hned vsiml - chovani uzivatelskych uctu, rychle prepinani aniz by se user musel odhlasit. + idiotska logon obrazovka s ikonkama uctu. (ja ji mam vyplou).
    visty zadny revolucni prvek, krome aera, neprinesla. ie7 pouziva hrstka lidi - zejmena bfu si nechteji zvykat na nejake novoty. a v podstate sou visty jen takove designove vylepsene xpcka, kduli kterym si musi clovek koupit komplet novy hw, aby s tim mohl pracovat :D ... proc by to nekdo delal, kdyz ma stale funkcni xpcka, ktere poskytuji to, co uzivatel chce.

    MS ma dobry marketing, ale v tomto nehorazne selhal a dal sanci linuxu. i ty bu bu bu, zcerna obrazovka - rekl bych, ze tato marketingova politika linuxu pomaha mozna nejvice... :)

    jinak stejne jako jini prilis nechapu, proc je tento clanek na rootu ;D