Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Windows Vista si nerozumí dobře s IPv6 od zen - Celkom dobre sa na Vás začínam baviť. Som...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 6. 2007 0:02

    zen (neregistrovaný)
    Celkom dobre sa na Vás začínam baviť. Som vlastné rád že sem píšete tieto hlúposti.

    Takže vy máte určitú potrebu dokazovať, že open-source a jeho užívatelia sú vlastne paraziti a celé to platí niekto iný. Platíte to vy? Neplatíte. Ale znervózňuje vás to aj tak, pretože firmy ktoré to platia vedia prečo to robia a vy sa cítite ohrozene. Na koho mám myslieť keď sťahujem open-source? Na hladné deti v Afrike ktoré ho pre mňa píšu?

    Keď nemáte na licenciu Qt tak ju nekupujte. Ja plnú Qt licenciu mám, rovnako ako ďalších 20 developerov vo firme kde pracujem. Takže vlastne aj my sme tí vaši "vybraní nebožíci". Pre firmu to nie je problém zaplatiť - prečo to vás trápi? Robíme soft ktorý zarobí peniaze a zároveń podporíme Trolltech a teda aj také projekty ako KDE v ktorom každý deň pracujem. Je to symbióza ktorú nie ste ochotný pripustiť. Vyjadrujete sa v mene ľudí ktorí s vašim pohľadom nesúhlasia a nechcú mať s ním nič spoločné. Proste samá demagógia. Podporiť open-soruce je pre spoločnosť lepšie ako podporiť Microsoft.

    V mojich príspevkoch nenájdete, že hovorím o Linuxe ako skvelom systéme. Je to hlavne dostatočne fungujúci systém a otvorená platforma. Nevidím prínos používať Windows doma ani v práci - a to je pre vás absolútne nestráviteľné.