Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Zahájeny předobjednávky nástupce OpenPandora od cerno - Cena je vyssi. Ale pokud jsem se neprepocital,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 5. 2016 17:47

    cerno (neregistrovaný)

    Cena je vyssi. Ale pokud jsem se neprepocital, tak 2xPyra s 3G modulem stoji tolik, co 1xNeo900 (astronomicky narust predpokladane ceny Neo900ky me loni donutil z tohoto projektu vycouvat, navic, kdo vi, zdali vubec bude). Po pravde receno, na Pyru cekam jak na smilovani, protoze ji planuji pouzivat coby univerzalni zarizeni -- integruje mi telefon, "tablet", laptop, castecne i desktop (HDMI port), offroad navigaci, ...exkluzivni budik. :-)

    Ono totiz neni na trhu nic srovnatelneho, v soucasne dobe pro castecne podobne ucely pouzivam Treo 650, to ale uz radu let presluhuje a je na hranici fysicke zivotnosti. Z telefonu neni co vybrat, androidi tablety nechci, mobilni windows neprichazeji v uvahu uz z principu, (nejen) bezne laptopy na trhu jsou dnes nablyskane sunky na jedno pouziti (nejnoveji pri jakekoli zavade vyhodite i s diskem a daty! (Carbon)).

    Kazdy necht si poridi, co mu vyhovuje, a kazdemu vyhovuje neco jineho, Myslim ale, ze Pyra je pro radu use cases dobra volba a ze ve sve kategorii v podstate nema konkurenci.