Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Zakladatelka Libreboot, Leah Roweová, je ve finančních potížích a žádá o pomoc od Miroslav Šilhavý - Třeba je jen blbá nebo naivní, ale za...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 12. 2019 9:49

    Miroslav Šilhavý

    Třeba je jen blbá nebo naivní, ale za to si nic nekoupím, mě zajímá, zda mi její práce na Librebootu něco dá, toho se snažím dobrat a to zvážit.

    Ano, premiér si přikloní stamiliony tím, že vyjedná podporu velkých firem, jednu vlastní. To nikomu nevadí, protože to jsou imaginární peníze, které zdánlivě nikdy nikomu nepatřily. Zatímco jízdenka na dráhu a dvě stovky k důchodu jsou viditelné. (Následně si budou ti samí ztěžovat, že na vesnicích už nejsou drobní podnikatelé a že pro chleba musí do města).

    Kdepak, nesouhlasím, že účel světí prostředky. Existují zla, která jsou už tak velká, že se nedají přehlížet a kterým se člověk může zaprodat nebo se k nim postavit zády. Práce člověka, který adoruje stalinistický režim, je zaprodaná zlu. Podporou takového člověka bych se zlu zaprodal také.

    Libreboot je otevřený a svobodný. Pokud je to dobrý projekt, tak i po tom, co se Leah Rowe znemožnila, bude v něm pokračovat někdo jiný.