Hlavní navigace

Názor k článku Kdo řídí internet? Všechno je jinak... od Sten - Ty jsi vymatlanej naší propagandou, až to není...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 3. 2009 10:53

    Sten (neregistrovaný)

    Ty jsi vymatlanej naší propagandou, až to není možný.

    NWO už tu dávno je (je tu už od vzniku Říma - mimochodem Řím musel padnout, začalo se nám to vymykat z rukou), WTC nikdy neexistovalo (všechno to jsou počítačové animace, je to na těch záběrech celkem dobře vidět; naštěstí se nám daří odstranovat ty, kteří na to přišli).

    Celý svět ovládají kardinálé, kteří také vyslali Kryštofa Kolumba „objevit“ Ameriku (kterou samozřejmě Evropa znala už dávno předtím, přinejmenším od Vikingů, akorát jsme to dokázala teorií o placaté Zemi ovcím vymlátit z hlav), když se jim kvůli Husovi a potom Lutherovi začala vymykat kontrola Evropy. Náhoda, že to bylo ve stejnou dobu a že to bylo objeveno ve službách španělského krále Ferdinanda II., nejbližšího přítele Alexandra VI. (který byl dosazen na papežský stolec jen pár dnů poté, co Kolumbus vyplul, protože Innocent VII. se snažil vzepřít a byl odstraněn)?.

    Země není kulatá, ale dutá. Když Němci znovuobjevili zemědutost (kterou mimochodem znali i Řekové a Římané), tak se rychle začala propagovat zeměkoule a rozpoutala třicetiletá válka. Ze stejného důvodu se vedly obě světové války, Němci totiž dokázali, jak to je - doporučuji vyhledat si heslo zemědutost.

    Vesmírný výzkum je jenom zdůvodnění pro ovce, proč jde tolik peněz pro NASA (větev CIA), resp. pro SVR (KGB, NKVD, tahle služba je pro nás daleko důležitější než CIA, proto pořád mění jména); do vesmíru se člověk nemůže dostat kvůli Van Allenovým pásům (což je důvod, proč jsou „vesmírné lety“ pořád tak drahé a proč se vymýšlí stále nové důvody, proč nelze postavit vesmírný výtah).

    Studená válka sloužila jenom jako zástěrka, jak se zbavit všech těch, kteří po druhé světové válce mohli znát pravdu - a to na obou stranách Železné opony. Za USA můžu jmenovat třeba McCarthysmus, vietnamskou válku (smyslem nebyla válka, ale povinná mobilizace - samozřejmě lidé nebezpeční NWO šli do prvních řad) nebo uměle vyvolanou ropnou krizi. Za SSSR potom politické procesy 50. let nebo okupace těch pár států, které se snažily dostat mimo náš vliv. Pak to Gorbačov po*ral a muselo se rychle přijít s jiným řešením - naštěstí se nám podařilo přimět většinu států vlézt do NATO (= pod americkou kontrolu) a pro Rusko tu byl Putin a pro Ukrajinu ruský plyn.

    A tak bych mohl pokračovat dál a dál. Ale je to jedno, tebe stejně brzo odstraníme (pěkně v půl čtvrté ráno, kdy se nebudeš moct bránit) a tenhle příspěvek ovce budou brát jako blábol plný nesmyslů. A proč ti to vůbec říkám? Stačí se podívat do 1984. Nakonec nás ještě budeš milovat a až potom zemřeš. Ale v tu dobu už stejně nebudeš existovat.