Hlavní navigace

Komiks: Expanze na východ

20. 10. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Řada českých firem se začíná rozrůstat a management pokukuje po nových trzích. Obecně se má za to, že aktuálně nejrychleji rostoucím trh se nachází na východní straně Zeměkoule. Bohužel taková expanze není leckdy zrovna snadná, nese svá nepříjemná rizika a kdekdo vám může házet klacky pod nohy.
Google v Cine

Tričko MILUJI LINUX! – novinka

Miluji Linux

Stylové černé triko s krátkým rukávem z exkluzivní limitované série Fun with Root.cz. Na první pohled je jasné, že vztah nositele tohoto trička k Linuxu je více než platonický. Zaručeně nejvtipnější tričko z vašeho šatníku!

Vyrobeno z kvalitní bavlny, dodáváno ve velikostech L a XL.
(kliknutím na obrázek získáte náhled celého trička)

Cena: 245 Kč (vč. DPH)
Objednat tričko MILUJI LINUX!

root_podpora


Mikina Root.cz – novinka

Mikina

Příjemná černá mikina má potisk s tučňákem Tuxem a nápisem Root.cz na hrudi. Vhodná nejen pro návštěvu klimatizovaných serveroven a pro chladnější části roku, kdy není vidět Tux na vašem tričku Root.cz. Mikina je vyrobena z kvalitní bavlny, dodávána je ve velikostech L a XL.

Cena: 395 Kč (vč. DPH)
Objednat mikinu Root.cz


Samolepka-mini

Dárek ke každé objednávce

Ke každé objednávce předmětů z našeho butiku získáte nyní dárek – samolepku s tučňákem. Máte linuxové PDA, telefon, multimediální přehrávač nebo třeba set-top-box pro příjem digitální televize? Na všechno patří naše samolepka!

Byl pro vás článek přínosný?