Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Ani obchod, ani knížky. Amazon má dvě třetiny zisku z cloudu od JD - "Microsoft vysvětluje, že pro další rozvoj Cortany to...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 5. 2016 11:28

    JD (neregistrovaný)

    "Microsoft vysvětluje, že pro další rozvoj Cortany to nejde jinak. Další prohlížeče a vyhledávače totiž nedisponují takovou integrací, která by systému umožnila být ještě chytřejší a jít do hloubky."
    Microsoft dokazuje jak strasne moc je mimo a jak zoufale moc se nepoucil z vlastni minulosti. Intergrovat prohlizec s OS je zasadni chybou z pohledu bezpecnosti. A pokud neco neni bezpecne uz od samotneho navrhu, zachranit se to pozdeji neda (viz ActiveX, nebo Flash). U prohlizece internetu je zadouci naprosty opak integrace, tam je zadouci oddelenei so sandboxu. Cim dukladnejsi, oddeleni tim lepsi bezpecnost.

  • 1. 5. 2016 12:26

    vlado

    Tiež sa chystám dať svoj prehliadač do docku (v Gentoo), zatiaľ som v štádiu skúmania možností. Integrácia prehliadača som systémom je to najmenej bezpečnejšie čo môže existovať. Samozrejme príde Lael a vysvetlí že to tak má byť. Výraz (wydle != bezpečnosť) má M$ totiž v krvi.