Hlavní navigace

Anketa a soutěž: pomozte nám zlepšit Root.cz

30. 10. 2007
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Zajímá nás, co si o našem serveru myslíte. Připravili jsme proto krátký dotazník, prostřednictvím kterého nám můžete poskytnout cennou zpětnou vazbu. Díky vašim odpovědím pro vás budeme moci připravovat lepší obsah a vymyslet novinky, které vás zajímají a považujete je za důležité. Vyhrajte tričko!

Co si myslíte?

Nikdo není dokonalý a vždy je co zlepšovat. Protože i my chceme nabídnout co nejlepší služby a uspokojit co nejširší skupinu čtenářů, potřebujeme vědět, co vás zajímá, co vám na Root.cz chybí a čeho bychom měli naopak ubrat.

Připravili jsme pro vás tedy velkou čtenářskou anketu, ve které se můžete vyjádřit nejen k našemu obsahu, ale i k dalším službám jako jsou blogy, diskuse a podobně.

Zajímá nás také, jak Root.cz využíváte, jak často jej navštěvujete a kterými kanály získáváte informace o nových článcích, zprávičkách a blogpostech. Chceme vědět, jak často se zapojujete do diskusí a kde nejčastěji diskutujete.

Stejně tak bychom byli rádi, pokud byste se vyjádřili k obsahu jednotlivých částí serveru a napsali nám, co vám chybí nebo byste rádi zlepšili. Součástí formuláře je několik textových polí, do kterých můžete napsat svůj názor a nechat nám vzkaz, výtku nebo naopak pochvalu.

Zajímá nás všechno, co si o Root.cz myslíte. Neváhejte nám napsat také o nových funkcích, které byste rádi na Root.cz rádi viděli. Chcete nové užitečné stránky, vylepšení některých stávajících prvků nebo zavedení zcela nových vlastností? Chybí vám na Rootu nějaká zásadní funkce?

Anketa poběží od dnešního dne až do neděle 18. listopadu.

Soutěž o tričko

Tričko Root.cz černé

Aby to nebylo „jen tak“, po uzavření ankety (tedy přibližně za tři týdny) bude vylosována desítka hlasujících, která obdrží tričko z našeho butiku. Jedná se o tričko s tučňákem vyrobené z kvalitní bavlny, které vám bude zasláno poštou.

Do slosování budou zařazeni všichni účastníci ankety, kteří v závěru vyplní kontaktní e-mail. K losování bude využit kvalitní linuxový náhodný generátor a výherci budou neprodleně kontaktováni e-mailem.

ict ve školství 24

Pomozte nám vylepšit Root.cz

Výsledky budou použity pro zhodnocení dalšího vývoje serveru, a to jak po obsahové, tak i po technické stránce. Pokud chcete na Root.cz cokoliv změnit, máte jedinečnou možnost dát nám o tom vědět.

Výsledkem by měl být kvalitnější obsah, lepší technické zázemí a více funkcí pro vás – čtenáře. Máte možnost přímo ovlivnit budoucnost serveru Root.cz. Formulář je připraven, takže neváhejte a vyplňujte.

Autor článku