Hlavní navigace

Bezpečnost mobilních aplikací a světové trendy. To je Mobile Internet Forum

30. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Mobilním světem z pohledu vývojářů a programátorů vás provedeme už 8. října. Mobilní marketing není už dávno hudbou budoucnosti. Buďte v obraze a připravte se na nevyhnutelné.

Poslední statistiky ukázaly, že polovina českých uživatelů internetu navštěvuje své oblíbené internetové stránky z mobilních zařízení. Zajímejte se o aktuální trendy a naučte se snadno adaptovat podle nejnovějších změn. Přijďte si pro pár rad, tipů a triků na 8. ročník konference Mobile Internet Forum.

V režii Petra Krčmáře, šéfredaktora Root.cz, bude probíhat dění v sále číslo 2, kde se setkáte s osobnostmi z různých oborových oblastí. A o čem bude řeč?

Spoléháte na bezpečnost veřejných Wi-Fi sítí a stisknete tlačítko připojit pokaždé, když se vám dostupná Wi-Fi objeví? Nemuselo by se vám to vyplatit. Proč není radno podceňovat HTTPS a jak bránit web i mobilní aplikaci vám poradí ostřílený vývojář Michal Špaček.

Jaké trendy vládnou světu a jaké jsou největší vychytávky na poli mobilních aplikací? Přednášku plnou praktických příkladů především ze Spojených států amerických uvede Lubo Smid, spoluzakladatel a COO STRV.

Lukáš Stibor se s vámi podělí o své zkušenosti s vytvářením life-style aplikací. Jak těžké je udělat life-style mobilní aplikaci? Inspirujte se u spoluzakladatele společnosti CLEEVIO s.r.o., která pracovala například na hudební verzi Instagramu, skupinové verzi Tinderu nebo francouzské verzi Uber.

Google od dubna upřednostňuje ve vyhledávání responzivní weby. Pavel Ungr, konzultant online marketingu se specializací na SEO, vám prozradí, co to pro váš web znamená. Máte se čeho obávat nebo jde jen o další nafouknutou bublinu?

root_podpora

Podívejte se na kompletní PROGRAM konference, kde se také dočtete více o profesních zkušenostech řečníků a zajistěte si své místo REGISTRACÍ. Přijďte 8. října do Konferenčního centra City, Na Strži 1702/65, Praha 4.

Hlavním partnerem konference je T-Mobile, partnery jsou Seznam.cz a UNICORN Systems, a produktovými partnery jsou POF GROUP s.r.o. a STRV. Mediálním partnerem je MediaGuru. Konferenci organizuje server Lupa.cz ve spolupráci s TUESDAY Business Network. Produkčně akci zajišťuje Internet Info.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku