Hlavní navigace

SuSE zveřejnila českou verzi databáze technické podpory (SDB)

23. 8. 2000
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Praha, 21.srpna 2000 - SuSE uvedla do provozu českou verzi databáze technické podpory SDB, která nyní umožní sdílet rozsáhlé zkušenosti oddělení technické podpory se všemi uživateli Linuxu.

SDB je k dispozici na adrese http://sdb.su­se.cz a v tuto chvíli obsahuje více než stovku českých dokumentů, které mohou uživatelé prohledávat pomocí klíčových slov, kategorií zařazení dokumentu nebo přímo prohlédnout celý obsah SDB.

V současnosti SuSE intenzivně pracuje na překladu německých vzorů tak, aby mohla poskytnout další užitečné informace co nejširší základně uživatelů distribuce SuSE Linuxu. Databáze se bude také postupně rozrůstat o původní české dokumenty vzniklé na základě často kladených dotazů (FAQ).

SDB vznikala původně v německém jazyce, ze kterého je průběžně překládána do ostatních jazyků. Do angličtiny je v současnosti přeloženo zhruba 80% textu, práce na českém překladu byly zahájeny před nedávnem. Návštěvníkům SDB budou vzhledem k velikosti české databáze samozřejmě nabídnuty také originální texty rozsáhlých anglických a německých databází.

Informace o SuSE

SuSE, firma s více než 450 zaměstnanci patří mezi přední mezinárodní linuxové společnosti. SuSE je zastoupena všude v Německu a další evropská zastoupení jsou v České republice, Velké Británii, Itálii a Francii. Mimo Evropu v USA, Indii a ve Venezuele. Díky stabilitě a vysoké kvalitě využívá SuSE Linux celosvětově přes 50 000 uživatelů v podnikové sféře. A mnoho dalších v ostatních odvětvích, např. školství.

CS24_early

SuSE nabízí širokou paletu kvalifikovaných služeb a podpory pro použití Linuxu v podnikovém prostředí, tak dobře jako komerční linuxový software a kompletní linuxové systémy. SuSE značně přispívá k linuxovým vývojovým projektům jako Linux kernel, glibc, Xfree86[tm], KDE, ISDN4Linux, ALSA (Advanced Linux Sound Architecture) a USB (Universal Serial Bus).

Bližší informace naleznete na http://www.su­se.cz/.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku