Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Coccinella: telefonujeme a kreslíme přes Jabber od Franta - O tomto programu vim uz delsi dobu(par mesicu)....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 8. 2007 20:23

    Franta (neregistrovaný)
    O tomto programu vim uz delsi dobu(par mesicu). Na konkurencnim portale je o tom zaznam(jen ne final verze, zrovna jsem nemel naladu to zformulovavat do pouzitelne podoby, tak to udelal nekdo za me).
    Zajimalo by me jestli autor zkousel verzi s voip. Verze bez voip funguje vpohode(kdyz pominu vzhled). Ale verze ktera ma zabudovane voip proste nefunguje(ne bezduvodne je v tom zaznamu stale 0 uzivatelu). Prihlasim se, ok. Pak se neco stane, mozna nekdo zmeni stav nebo co ja vim co, v klientovi vyskoci okno chybovych hlasek, jenze tech chybovych hlasek je najak moc, okno presahuje obrazovku smerem dolu, nejde odkliknout a krizek nefunguje. Od teto chvile je klient NEPOUZITELNY. Proste bez zruseni toho okna nedovoli nic udelat.
    Nebo delam neco spatne? Byla by velmi zajimava kdyby fungovala.
  • 28. 8. 2007 21:16

    Franta (neregistrovaný)
    Odpovim si sam. Zkousel. Spustil coccinellu na dvou pc, na kazdem vytvoril jeden ucet, do tohoto uctu pridal kontakt na ten druhy ucet a ono to slo. Ja jsem byl vzdy liny vytvaret dalsi ucet a tak jsem pouzival realny kde mam kontakty. Staci jediny kontakt prihlaseny z nevyhovujiciho klienta(pro coccinellu) a hned vyskoci toto okno.
  • 29. 8. 2007 11:03

    Petr Krčmář
    Zkoušeli jsme program s několika kolegy a to nejen v testovacích účtech, ale i v těch běžných (já tam mám přes 120 lidí) a nezaznamenal jsem jediný problém.