Hlavní navigace

Data Storage Workshop 2006 již za měsíc!

25. 8. 2006
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Ve dnech 19. - 20. září 2006 se uskuteční konference a výstava Data Storage Workshop 2006, která nabízí možnost zorientovat se na trhu zálohování a správy dat. Na DSW se představí celá řada předních výrobců a dodavatelů služeb. Generálním partnerem akce je společnost EMC Corporation.
ExpoNet

Konference je určena všem IT manažerům a IT specialistům, kteří se zajímají o trendy v informačních technologiích. Návštěvníci mohou porovnat nabídku předních firem v oboru a získat informace nezbytné pro výběr vhodného řešení uspokojujícího požadavky a potřeby konkrétního podniku. V průběhu celé akce bude dostatek prostoru nejen pro obchodní jednání, ale i na výměnu cenných zkušeností s ostatními.

Generálním partnerem konference a výstavy je společnost EMC Corporation, přední světový výrobce systémů, software a služeb pro ukládání a správu dat. Společnost EMC Corporation pomáhá podnikům všech velikostí na celém světě zavádět ILM (Information Lifecycle Management) – strategie správy informací v průběhu celého životního cyklu, pro lepší správu, využití ochranu a sdílení dat při nižších nákladech. Jaké přínosy přineslo nasazení zálohovacího software EMC Legato NetWorker ve společnosti IVAX Pharmaceuticals, se dozvíte v případové studii přímo od Infrastructure managera tohoto spokojeného zákazníka.

DSW

Na konferenci DSW vystoupí uznávaní odborníci z dalších partnerských společností jako např. Equallogic, Servodata, Qlogic, Gapp systém, Storyflex. Spojení konferenční a výstavní části Data Storage Workshop 2006 umožňuje detailnější seznámení s řešeními prezentovanými na konferenci, a navíc s dalšími řešeními zastoupenými na výstavních plochách.

Konference a výstava je pořádána pod záštitou oborové asociace The Storage Networking Industry Association SNIA Europe. DSW pořádá ve zcela nových konferenčních prostorách hotelu Olympik Tristar Praha společnost Exponet. Hlavními mediálními partnery jsou počítačový měsíčník Chip a zpravodajský server Root.cz.

Další informace a on-line návštěvnickou registraci spolu s možností rezervace přednášek naleznete na www.dsw.cz.

CS24_early

Za Exponet s.r.o.
Jolana Jakoubková
jolana.jakoubkova@expo-net.cz
tlf.: +420 226 066 933

Exponet s.r.o. – pořadatel odborně zaměřených konferencí, veletrhů a výstav. Portfolio služeb zahrnuje pořádání firemních prezentací, seminářů, tiskových konferencí a společenských akcí a realizaci výstavních expozic a stánků na tuzemských i zahraničních veletrzích. Mezi největší pořádané akce patří konference a výstavy: LinuxExpo, Small Business Solutions, IP Telephony Workshop či Data Storage Workshop. Více na www.expo-net.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku