Hlavní navigace

Dobrá práce nemusí být jen v Praze!

12. 11. 2007
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Společnost se silným zázemím v oblasti bankovnictví by vám ráda dokázala, že skvělou a výborně ohodnocenou práci nemusíte získat jen v Praze. Nebojte se, opravdu hledáme specialisty z oblasti IT. Potřebujeme vás v Brně!

Společnost Home Credit International a.s. (HCI) patří do finanční skupiny PPF. Vyvíjí a udržuje systém Homer, který vyřizuje několik miliónů bankovních transakcí denně. Home Credit má svá sídla v Česku, na Slovensku, na Ukrajině, v Kazachstánu, v Rusku a od začátku roku 2008 to budou také Čína a Vietnam. Takový systém vyžaduje silné srdce – a to bije mnohem blíže, než jste si mohli myslet.

Vývojové centrum sídlící v Brně je motorem všech poboček po celém světě. Zde pracují vývojáři a vývojářky, díky kterým si můžete požádat o úvěr třeba na Sibiři, až vám na dobrodružné dovolené dojdou peníze. Za dvacet minut budete vědět, proč vám Home Credit půjčuje peníze. Protože to prostě umí.

hci

A až se z Ruska nebo odjinud vrátíte a budete přemýšlet, jestli dostávají zaměstnanci slevu na úvěr, přijďte se zeptat. Obvykle spíše zaměstnance odměňujeme přímo penězi, přidáme týden dovolené navíc, penzijní připojištění a pár stravenek, ale zřejmě bychom se na výhodném úvěru dohodli, i když nás spíše víc zajímá, jestli u nás přece jen nechcete pracovat – peníze půjčíme někomu jinému, vám dáme vydělat a umožníme vám, abyste u nás začali svou kariéru. Třeba jako programátor, administrátor nebo analytik. Pochopitelně – pro úplnost řečeno – rádi uvítáme také ženy a dívky, tedy programátorky, administrátorky nebo analytičky.

CS24_early

Nabídneme vám kurzy pro zlepšení angličtiny, ale protože rychle rosteme, zejména směrem na východ, můžete se učit raději rusky. Nebo spíše čínsky, pokud to ještě neumíte ze základní školy. A pokud umíte, můžeme vás do Číny rovnou poslat na stáž – drobnou podmínkou je ovšem kromě zmiňované angličtiny také znalost dalších světových jazyků, jako je Java nebo C#, nářečí jako SQL nebo .NET, a zřejmě také využijete hantec, až se po čase do Brna vrátíte. Správný geek si to umí spočítat sám: HC + IT = HCI.

Home Credit International, a.s.
Viennapoint Business Building
Vídeňská 119, 619 00 Brno
E-mail: kariera@homecre­dit.net
www.hcint.cz
Telefon: +420 724 928 065

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku