Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Familiar 0.8: Jak běhají tučňáci v iPAQu - reloaded (2) od McBig - Jsem majitelem 3660ky, mam to "stesti", ze vlastnim...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 2. 2005 14:44

    McBig (neregistrovaný)
    Jsem majitelem 3660ky, mam to "stesti", ze vlastnim pouze seriovy kabel v kolibce, takze s instalaci problem nemam, jenom to chvilku trva. Co se tyce novinek, zaregistroval sem alespon u meho ipaqu znacne zlepseni v uspavani a probouzeni - ve clanku popsane problemy s prichodem 8.0 zmizeli zatim uplne. Dalsi lahoda pro muj jazycek je pekne fungovani ppp - v 8.0 jsem ppp spojeni rozchodil dle navodu naprosto bez problemu - coz se u starsich verzi rici neda.

    Kazdy uprgade zkousim minimalne GPE a Opie - byt jsem nepriznivcem Qt knohovny, Opie je opravdu dal a je o mnoho rychlejsi, umi toho vic. U nove verze Opie navic pribila cestina, s ceskyma fontama je malinkej problem, ale jiz sou sehnatelny.

    Jedine co mi zatim nepodarilo ozivit je modry zub, ktery mam externi a preci jen boj o misto na 32MB je znat. Zatim sem nezkousel infra, ocekaval bych stejne chovani jako u CE ci dalsich mobilnich zarizeni. Pred cim vsak musim varovat je nástroj MultiSync, pokud chcete upgradovat rozhodne mu neverte a proste si zazalohujte cely datovy obsah , ta zaloha co dela MultiSync muze byt celkem nebezpecna.
  • 20. 5. 2006 9:26

    ruda (neregistrovaný)
    Mohu poprosit o odkaz na ty české fonty? dík
    Opie mi na hx4700 běhá skvěle, včetně Apache+PHP :-)
    zaex@atlas.cz