Hlavní navigace

Galerie: barevná čtečka PocketBook Color Lux vs. Kindle vs. iPad

16. 2. 2014
Doba čtení: do minuty

Sdílet

V redakci jsme měli delší dobu zapůjčenou čtečku knih PocketBook Color Lux, která se chlubí tím, že je prvním zařízením svého druhu s barevným e-ink displejem. Ten je navíc podsvícený, takže můžete v klidu večer s dětmi číst Medvídka Pú a můžete si prohlížet i barevné obrázky. Jak přesně barvy vypadají?

Už před časem jsme vám ukázali fotky první elektronické čtečky s barevným e-ink displejem. Už brzy vám přineseme její recenzi, ke které jsme připravili další obrázky, na kterých si můžete sami prohlédnout, jak vypadá PocketBook Color Lux ve srovnání se čtečkami Amazon Kindle Keyboard a Paperwhite, případně tabletem iPad.

Zásadní je samozřejmě srovnání s jinými čtečkami knih, iPad je v galerii jen pro porovnání. Nezapomeňte, že jde o první zařízení svého druhu a barevný e-ink zdaleka není dokonalý. Navíc nejde o tablet, ale o čtečku knih. Detaily v připravované recenzi.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Petr Krčmář pracuje jako šéfredaktor serveru Root.cz. Studoval počítače a média, takže je rozpolcen mezi dva obory. Snaží se dělat obojí, jak nejlépe umí.