Hlavní navigace

Konference Linux v Českých firmách 2008

30. 5. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Pokud patříte mezi prodejce informačních technologií nebo společnosti, které vyvíjejí softwarové aplikace postavené na otevřených formátech či využívají open-source ve svých projektech jiného typu, určitě vás zajímá, jaké jsou současné trendy v oblasti Linuxu, jaké jsou hlavní důvody, proč roste počet firem provozujících klíčové podnikové aplikace na open source a jaký vývoj se plánuje do budoucna.

Rádi bychom vás proto pozvali na akci „Linux v českých firmách“, která se bude konat dne 11. června 2008 od 8:30 hodin v hotelu Step v Praze.

Kromě informací o tom, proč se Linux prosazuje v současných firmách stále častěji a jaké trendy lze očekávat do budoucna se dozvíte více o operačním systému Novell SUSE Linux Enterprise Desktop 10, aplikacích pro Identity management, teaming či conferencing, dále vám představíme serverové technologie IBM včetně širokého portfolia blade serverů. V rámci programu vám představíme i nové procesory AMD a v neposlední řadě se můžete těšit i na zajímavé praktické ukázky.

Dostatek prostoru budeme věnovat i všem vašim dotazům.

Akce je určena pro prodejce IT či společnosti vyvíjející vlastní open source aplikace. Více informací naleznete na stránkách konference.

Server Root.cz je mediálním partnerem akce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku