Hlavní navigace

Letní fotosoutěž o ceny

22. 6. 2006
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

Čas dovolených, prázdnin a digitálních foťáků je tady. Připravili jsme pro vás na prázdniny velkou fotosoutěž o zajímavé ceny. Máte šanci vyhrát PDA s operačním systémem Palm OS, set-top-box pro příjem digitální televize a další skvělé ceny! Pošlete nám své fotky a vyhrajte.

Léto je tady a s ním i čas dovolených, válení na plážích a běhání za děvčaty. Protože digitál je povinnou výbavou každého správného výletníka, často se na něj podaří zachytit hodně zajímavé věci. Proto jsme se rozhodli, že pro vás připravíme novou letní soutěž.

Hodně z vás má doma už nějaký pěkný kousek z butiku. Určitě si své oblíbené textilie nezapomeňte přibalit do kufru, protože je budete potřebovat. Jednak v nich budete na pláži vypadat opravdu fešácky (hlavně dámy), ale budete je také potřebovat k soutěžení.

Pokud budou vaše fotky opravdu dobré, máte šanci vyhrát několik zajímavých cen, mezi kterými kraluje kapesní počítač TUNGSTEN E2 a set-top-box pro příjem digitální televize. To proto, abyste si měli na podzim s čím hrát.

Medvídkův ráj

Jak se soutěží?

Letní soutěže se může zúčastnit každý, kdo nám pošle vtipnou, hezkou a zajímavou fotografii, na které bude jakýmkoliv způsobem zachyceno zboží z našeho butiku. Nemusí se jednat o fotku z dovolené, ani nemusí být z letošního roku. Bude bohatě stačit, když bude veselá nebo zajímavá. Své fotografie můžete posílat po celé letní prázdniny, tedy od 1. července do 31. srpna. Finálové kolo a vyhodnocení proběhnou v půlce září.

(Vpravo si můžete prohlédnout ukázku toho, jak by podobná fotka mohla také vypadat. Tuto fotografii s názvem Medvídkův ráj nám poslal jeden z fanoušků Roota, který nás tak inspiroval k zorganizování soutěže. Jako poděkování mu posíláme tričko Root.cz.)

Průběh soutěže

Fotky, které nám pošlete, postupně zveřejníme v jednotlivých soutěžních kolech. Ostatní čtenáři budou v každém kole hlasovat o tu nejlepší. Hlasování v každém kole bude trvat jeden týden a po této době bude vyhlášeno konečné pořadí fotografií.

Na konci prázdnin proběhne závěrečné kolo soutěže, ve kterém budou čtenáři vybírat z nejlepších zaslaných fotografií. Nakonec budou vyhlášeni vítězové, kteří obdrží hodnotné ceny.

Jak posílat fotografie

Své fotky posílejte na adresu soutez@root.cz ve formátu JPEG a v maximálním rozlišení 1024×768. Na fotografiích musí být zachyceno zboží z našeho butiku. Určitě nězapomeňte přiložit své celé jméno, název fotografie, místo pořízení a svou poštovní adresu.

Automaticky budou vyřazeny fotografie zachycující pornografický nebo jinak nevhodný obsah. Redakce si vyhrazuje právo rozhodnout o vyřazení takových fotografií.

Ceny

A teď samozřejmě to hlavní – co můžete vyhrát!

1. místo: TUNGSTEN E2

Tungsten

Kapesní počítač TUNGSTEN E2 do soutěže dodal server PalmHelp.cz. Má barevný displej, spoustu paměti, slot pro paměťové karty, výkonný procesor. Je to prostě skvělý pomocník do kapsy.

2. místo: Strong SRT 5010

STB

Set-top-box Strong SRT 5010 pro příjem digitální televize do soutěže dodal internetový obchod DigiZone.cz. Elegantní kousek, který vám nabídne vše, co budete pro příjem potřebovat. Je malý, nenáročný a především umí dobře česky.

3. místo: Zlatá osuška a ručník

Sada osuška + ručník - náhled

Zlatá akční sada zahrnující zlatou osušku a zlatý ručník opatřené pečlivou výšivkou roztomilého tučňáka Tuxe. Vyrazíte-li do bazénu či na pláž s tímto froté vybavením, záhy se stanete nejzářivějšími členy společnosti.

4. místo: Zlatý ručník

Ručník - náhled

Zlatý ručník, na kterém se roztomilý tučňák Tux vyjímá doslova jako vyšitý. Kvalitní froté o rozměrech 50×100 cm poskytne vaší pokožce tu nejlepší péči, kterou vám budou všichni závidět.

5. místo: Tričko Root.cz

Tricko Root.cz - cerne

Praktické černé tričko s krátkým rukávem, ze kterého se usmívá linuxový tučňák Tux. Vhodné nejen k sezení u počítače, pro každodenní nošení, ale i pro výlety do přírody.

CS24_early

Partneři soutěže

PalmHelp

Hlavním partnerem akce je server PalmHelp.cz. PalmHelp je ojedinělým projektem na podporu Palm OS komunity v České republice. V současné době nabízí telefonickou podporu, internetovou podporu, servisní podporu a vlastní zpravodajský server.

DigiZone

Partnerem akce je také internetový obchod na DigiZone.cz, který nabízí vše pro příjem digitální televize včetně antén, set-top-boxů a dalšího příslušenství.

Pravidla soutěže

  1. Provozovatelem soutěže je společnost Internet Info, s.r.o., vydavatel serverů Root.cz, Měšec.cz, Lupa.cz, DigiZone.cz a Slunečnice.cz.
  2. Čtenári mohou fotografie posílat od 1. července do 31. srpna 2006.
  3. Všechny zveřejněné fotografie budou zařazeny do hlasování veřejnosti.
  4. Týden po zveřejnění fotografií bude pořadí uzavřeno a zveřejněno.
  5. Na konci soutěže proběhne finální kolo, jehož výherci obdrží věcné ceny.
  6. Výherci, kteří se do 30 dnů o cenu nepřihlásí, ztrácejí na výhru nárok. Ceny nejsou právně vymahatelné.
  7. Ze soutěže Internet Infa jsou vyloučeni všichni zaměstanci společnosti Internet Info, s.r.o., která je pořadatelem soutěže, stejně jako jejich příbuzní.

Na čem byste chtěli mít tučňáka?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku