Hlavní navigace

LinuxExpo 2005 přináší významné změny

15. 11. 2004
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na jaře příštího roku se bude opět konat veletrh LinuxExpo, zaměřený na informační technologie, především pak Linux, open source a související oblasti. Akce zůstává sice ve svém směřování věrna své několikaleté tradici, přesto přináší tento ročník několik významných změn.

Pořadatelé se rozhodli výrazně posílit konferenční a přednáškovou část. Je to logický krok nejen vzhledem k specifikám oboru, ale vychází vstříc i všeobecné poptávce odborné veřejnosti. Proto se LinuxExpo přesouvá na nové místo konání, kterým jsou konferenční prostory hotelu Olympik. Ty by měly účastníkům konference poskytnout vysoký standard a rozšířit možnosti účasti. Kromě konference čeká návštěvníky jako vždy také bohatá výstavní část.

Druhou změnou je posun konání na všední dny: to odpovídá stále zřetelnějšímu zaměření LinuxExpa na podnikovou a business klientelu. Průzkumy ostatně ukazují, že většinu návštěvníků tvoří správci firemních sítí a IT manageři. 80 % z nich pak disponuje rozhodovacími pravomocemi při nákupu informačních technologií.

root_podpora

Přes proklamovanou „komerční“ specializaci nezapomíná LinuxExpo ovšem ani na neziskové a vzdělávací projekty, kterým bude umožněna prezentace za výrazně zvýhodněných podmínek.

LinuxExpo 2005 se bude konat ve dnech 12. - 14. dubna 2005. Bližší a podrobné informace naleznou zájemci na internetové adrese www.linuxexpo.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku