Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Michal Franěk: LinuxExpu věnujeme veškerý čas od anonym - Každoročně se tyto „chybějící” firmy snažíme vyhledat, oslovit...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 4. 2006 1:26

    anonymní

    Každoročně se tyto „chybějící” firmy snažíme vyhledat, oslovit a přilákat k účasti na LinuxExpu.

    Nejak mi neni jasne co muze vystavovat firma zabyvajici se cistou spravou. Konfigurak od shorewallu?

    A ty studenty bych nepodcenoval. Obvykle dokazi nabidnout kvalitu, na jakou lecktera velka firma nedosahne, za velmi prijatelnou cenu. Spise poptavajici firmy inklinuji k vyberu velkeho dodavatele a narikaji, ze si jeho cenu nemohou dovolit, protoze by chteli k systemu zadarmo jeste spravu zadarmo.

    Malych firem nabizejich spravu linuxu je kopa. Schvalne jsem si to zadal do googlu a sice je usmevne, ze prvni odkaz vede na nekoho kdo prodava vojensky material, ale proc ne ;-) Prakticky za kazdym linuxovym portalem (snad krome roota) stoji firma nabizejici linuxova reseni.

    No jsem zvedavy kolik firem ted posle Exponetu nabidku.

  • 3. 4. 2006 2:07

    lobo (neregistrovaný)
    "A ty studenty bych nepodcenoval. Obvykle dokazi nabidnout kvalitu, na jakou lecktera velka firma nedosahne, za velmi prijatelnou cenu."

    ak toho studenta nezamestnavas natrvalo ale ho platis na zmluvu ako by si 'outsourcoval' cez nejaku vacsiu firmu, tak sa ako manager proste nemozes spolahnut na to ze teraz je Fero chory, takze nam 3 dni nepojde dokumentacny system.
  • 6. 4. 2006 10:57

    anonymní
    To je jednoduchy, najmu dva studenty nebo studenta co ma kamarada na zastup.

    Ja bych takovou firmu klidne zalozil, ale nevidim pro ni nikde zakazniky. Vetsina obycejnych problemu se da vyresit za pul dne az den, takze za prvni mesic odbavim v peti lidech treba 50 zakazniku a tim jsem vycerpal vsechny co linux pouzivaji a co budeme jist zbytek roku?