Hlavní navigace

Oceňte to, co vás na internetu baví!

25. 9. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Zajímáte se o internet? Rádi využíváte e-mail, čtete internetové zpravodajské servery, nebo zajímavé blogy? Vyberte ty nejlepší z nich. Hlasujte v anketě Křišťálová Lupa 2007 a oceňte nejoblíbenější projekty českého internetu!

Až do 28. října 2007 můžete rozhodovat na serveru Lupa.cz o vítězích v anketě Křišťálová Lupa 2007 – Cena českého Internetu.

Hlasovat lze prostřednictvím internetového formuláře, kde také najdete přehled nominovaných projektů ve dvanácti kategoriích. Zbývající dvě kategorie – Projekt roku a Anticena – vezme do svých rukou odborná porota.

Všichni registrovaní hlasující získají software TrustPort® Workstation po dobu jednoho roku ZDARMA a zároveň budou zařazení do slosování o zajímavé ceny.

Slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen se uskuteční ve čtvrtek 22.–listopadu 2007.

CS24_early

Křišťálová Lupa 2007

Anketu Křišťálová Lupa 2007 volně doplňuje celodenní odborná konference Czech Internet Forum 2007, jejímž odborným garantem je Sdružení pro internetovou reklamu. Konference reflektuje trendy a události na českém Internetu za uplynulý rok. Uskuteční se v den slavnostního vyhlášení výsledků v Konferenčním centru City na Pankráci v Praze.

Hlavním partnerem projektu Křišťálová Lupa 2007 je společnost AEC, dalšími partnery potom společnosti Sloane Park a UPC. Hlavním mediálním partnerem projektu je časopis Strategie. Mediálními partnery portály Atlas.cz, Centrum.cz a Seznam.cz, deníky Blesk a Právo, časopis Reflex, zpravodajské servery Aktuálně.cz, iDNES.cz, Novinky.cz a projekt Atlas ICQ.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku