Hlavní navigace

Pozvánka na konferenci Security Upgrade

7. 11. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Rádi bychom vás pozvali na 3. ročník odborné konference Security Upgrade. Koná se již 30. listopadu t. r. v pražském hotelu Diplomat a zúčastní se jí přes 150 IT odborníků. V průběhu celého dne na vás čeká řada zajímavých přednášek, které se budou týkat bezpečnosti podnikového IT.

Konkrétně vás zveme na žhavou prezentaci pana Jiřího Nápravníka, odborníka na počítačovou bezpečnost, který představí téma Elektronický podpis – rizika a prostor pro jeho využití v komerčních firmách a při komunikaci s úřady, nebo se můžete těšit na zajímavou přednášku, prezentovanou zástupcem policejního prezidia ČR, s názvem Jaké jsou možnosti Policie ČR v boji proti nelegálnímu softwaru?

SU2006

Samozřejmě, čeká na vás také řada odborníků z předních společností, které se v této oblasti již několik let pohybují. Záštitu nad akcí převzal pan Stanislav Kužel, zkušený novinář a šéfredaktor několika ICT titulů.

Účastnický poplatek v hodnotě 4 500 Kč zahrnuje 2× coffee break, oběd, sborník konference, katalog IT dodavatelů a věcné dárky od partnerů akce, například softwary či věcné dárky.

Více informací o agendě a registrační formulář naleznete na webových stránkách www.itkonferen­ce.cz.

Server Root.cz je partnerem akce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku