Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Příchod hackerů: kam dnes zavoláme (zrod dialerů)? od j - Ja bych k tomu jen podotknul, ze v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 10. 2014 18:46

    j (neregistrovaný)

    Ja bych k tomu jen podotknul, ze v civilizovanych zemich toto zadny zasadni problem neni. Nebot v onech zemich operator prubezne (i bez nejakeho sloziteho nastavovani) sleduje utratu zakaznika, a pokud zacne vyrazne vybocovat smerem nahoru, tak jej na to upozorni (klidne primo do hovoru).

    Takze pokud ma zakaznik beznou utratu tisicovku a v danem mesici se prehoupne pres druhou, tak se mu operator ozve, jestli je vse vporadku.

    Mimochodem, vskutku me dojima, ze ani na firemnich linkach neumi (a je jedno ktery ze svate troice) nastavit limity natvrdo (maximalne nejaka upozorneni), zakazat sluzby tak, aby nesly z telefonu povolit ... coz zcela jasne a evidentne ukazuje na to, ze se na teto zlodejine radi podili.

  • 29. 10. 2014 19:25

    Nox (neregistrovaný)

    Jenze u nas by to bylo chapana jako komunisticka omezeni volneho okradani... pardon obchodu. V tomhle state to musi byt natvrdo vyzadovano zakonem, driv to nebude.

  • 29. 10. 2014 21:02

    j (neregistrovaný)

    Obavam se, ze pri technickych schopnostech nasich opu to nezvladaj ani po tyhle strance. Vem si, ze jen vygenerovat fakturu jim trva 3 nedele, a pokud chces i v datovy podobe, tak to trva dalsi tejden ...

    Pokud mas par stovek cisel a potrebujes neco nastavit na vsech ... tak to nejde, musis pojednom. A pokud zavolas opovi, jestli to teda nejak neudelaj, tak tam ten manik bude 1/2 den sedet a delat to pojednom presne jako ty. A to si nedelam srandu ani trochu. Nedovedu si predstavit jak to dela nekdo, kdo tech cisel ma par tisic.

    Nebo mas smlouvu, neco menis, a oni vsem zamestnancum posilaj sms, ze ty si jako admin neco zmenil. A vypnout to nejde.

    Variantne, nastavis nekde (kde to zazrakem jde) nejakej limit, a na fakture je prekrocenej.

    Chtel bys sledovat celkove provolanej cas? Neumej, prichozi hovory proste nedostanes (a to nechces ani podrobne, staci ti proste suma per tvoje cislo).

    Vsechno technicky zcela trivialni a za par minut realizovatelny pozadavky.

  • 31. 10. 2014 17:54

    Nox (neregistrovaný)

    Tak kdyz nejsou schopni zakladnich veci, tak co se cpou do podnikani, ktere nezvladaji?