Hlavní navigace

Reklama a la M$

12. 4. 2001
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Většina našich čtenářů používá Linux. Většina našich čtenářů se vystavuje riziku právního postihu. Hádejte, kdo to říká...

Nechci v žádném případě pořádat lovy na čarodějnice nebo vyvolávat nějaké zbytečné spory, ale ve včerejší Mladé frontě (strana VI) vyšel inzerát M$:

Idylický obrázek chlapečka s tatínkem u večeře. Po tím text: Tatínku, co je to software? Děti se často upřímně ptají na všechno, o čem slyší kolem sebe. Jedna z otázek se může týkat i operačního systému ve vašem počítači.

<ctete jak=„pozorne“>Pouze legální operační systém Microsoft Windows vám dává možnost plně využívat počítač k práci nebo ke hrám bez rizika právního postihu.</ctete jak=„pozorne“>

root_podpora

Ujistěte se o pravosti a legálnosti operačního systému, který používáte jak doma, tak v zaměstnání. V případě pochybností se, prosím, obraťte na naši infolinku nebo internetové stránky, kde vám rádi poradíme, jak dále postupovat. Nezapomeňte, že <ctete jak=„pozorne“>krá­dež myšlenky je také krádež </ctete jak=„pozorne“>.

Označené kusy textu jsou zjevná nepravda (krádeží je pouze krádež realizace myšlenky), co na to uživatelé Linuxu: používáte počítač s rizikem právního postihu?

Byl pro vás článek přínosný?