Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Samsung i9000 Galaxy S: téměř dokonalý Android od Umkebe Membe - Asi mám jinej phone :-) 1/ Výdrž baterie: Dobíjím...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 10. 2010 16:16

    Umkebe Membe (neregistrovaný)

    Asi mám jinej phone :-)

    1/ Výdrž baterie: Dobíjím 2x až 3x týdně. Když jsem jel na týden do hor, tak jsem ho našel na stole s ještě 5% šťávy.

    2/ Odezva: Nikdy jsem neměl problém s odezvou, ale to může být tím, že nemám přeplácané plochy všelijakými udělátky.

    3/ GPS: U mě GPS funguje v pohodě. Po zapnutí si stáhne efemeridy což mu trvá (pokud je dostupná 3G síť) pár vteřin a za dalších pár vteřin mám 3D fix. S programy MapDroid, OruxMaps a navigací Sygic spolupracuje naprosto přesně +/- 1m v husté zástavbě +/- 10m. Takže spíš otázka softu než HW. Ostatně se domnívám, že pokud autor chtěl udělat srovnání s WM6, tak měl požít stejnou aplikaci na obou OS + se přesvědčit, zda je na obou phonech správně nastavené A-GPS.

    4/ Fotoaparát: Vzhledem k tomu, že si na displayi dotykem vybírám místo zaostření, přijde mi softwatová spoušť naprosto logická. Přisvětlovací dioda mi naprosto nechybí, protože na velkou vzdálenost nefunguje (ujeté barvy, nerovnoměrné osvětlení) a na blízko je nepoužitelná (přesvětlení). Naopak citlivost fotoaparátu je na natolik dobrá, že přisvětlování nepotřebuje. Spíš mi chybí zoom, ale konec konců při 5MP není problém udělat výřez dodatečně.

    5/ Indikátorové diody: Tenhle kousek má SuperAMOLED display, tedy tvořený diodami, takže stačí nainstalovat aplikaci NoLED a o SMS, hovorech i mailech jsem náležitě informován. Dokonce si mohu nastavit jak, kde a na jak dlouho chci info zobrazit.

    Velmi se mi zamlouvá AppBrain, kde mohu hledat aplikace pohodlně z desktopu, vybrat si které chci a pak jednoduše z telefonu nainstalovat. Výběr aplikací je opravdu nepřeberný. Po přechozím HTC s WM6, který jsem musel snad obden rebootovat a kde kdejaká ptákovina stála 10 až 20 USD, naprostá spokojenost.

  • 21. 10. 2010 12:57

    zamy (neregistrovaný)

    ad 4.

    zoom je pres tlazitka zesilovani. samozrejmne soft....