Hlavní navigace

Soutěž: vyhrajte NAS nebo klávesnici s myší

23. 5. 2011
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

Vyhlašujeme novou soutěž, která bude probíhat od 23. května do 19. června. Máte šanci v ní vyhrát síťový disk (NAS) nebo set klávesnice s myší. Co musíte udělat? Bude úplně stačit, když jste schopni napsat pár souvislých odstavců. Nebo to nesvedete? Partnerem soutěže je společnost Czech Computer (CZC.cz).

O co jde?

Vyhlašujeme soutěž pro všechny čtenáře Root.cz. Můžete v ní vyhrát síťový disk (NAS) Synology DS110j nebo set klávesnice a myši. Stačí si založit blog a publikovat zajímavý článek, který bude zajímat širokou skupinu čtenářů.

Pokud během soutěžního období napíšete více článků, budete mít větší šanci zaujmout a vyhrát. Hlasování se totiž účastní každý článek zvlášť. Vyhraje autor nejlepšího článku, který zaujme nejvíc čtenářů svou inovativností, kvalitou, vtipností či jiným zajímavým způsobem.

Jak soutěž probíhá?

Soutěž probíhá od 23. května do 19. června. Soutěže se zúčastní každý, kdo na svém blogu na Root.cz zveřejní alespoň jeden příspěvek. Nezáleží přitom na tom, zda se jedná o dlouholetého blogera nebo o nováčka, který si právě založil blog.

Na konci každého týdne bude zveřejněn seznam vydaných blogových zápisků a všichni čtenáři budou moci hlasovat o to, které příspěvky se jim nejvíce líbily. Samozřejmě je možné se v každém týdnu účastnit hlasování s několika vlastními zápisky zároveň. Takto tedy proběhnou čtyři týdenní kola.

Na konci soutěže budou čtyři nejlepší články z jednotlivých týdnů zařazeny do finálového veřejného hlasování, ze kterého vzejdou dva vítězové celé soutěže. Autoři (případně autor) nejlepších dvou článků pak obdrží následující věcné ceny.

O co se soutěží?

Synology DS110j

Hlavní cenou je ekonomický jednošachtový server NAS pro domácnosti a malé firmy – Synology DS110j. Ten nabízí snadné používání, certifikaci DLNA a mnoho možností sdílení dat po internetu. NAS integruje PHP a MySQL, takže je na něm možné provozovat i malé webové projekty.

Pomocí integrovaných USB portů je možné k zařízení připojit další disky, zálohovat z nich data nebo je využít pro rozšíření diskové kapacity. Stejně tak je možné do připojených USB reproduktorů přímo pouštět hudbu uloženou na disku.

Další technické podrobnosti získáte na webu Synology.com. Cenu do soutěže věnoval e-shop CZC.cz.

Set klávesnice a myši (ilustrační foto)

Cenou pro autora druhého nejlepšího blogového zápisku je set klávesnice s myší. Konečně budete moci psát a programovat na něčem pořádném.

CS24_early

Linux už dnes není jen o příkazové řádce, ale využijete v něm i novou myš, kterou v setu dostanete.

Partner soutěže

Partnerem soutěže je společnost Czech Computer (CZC.cz), která patří mezi největší české internetové obchody s počítači a elektronikou. Za 13 let své existence obsloužila téměř dva miliony zákazníků z řad domácích uživatelů, hráčů a počítačových nadšenců. V současnosti má CZC.cz kromě e-shopu také sedm kamenných poboček v Praze, Příbrami, Brně a Českých Budějovicích.

Pravidla soutěže

  1. Pořadatelem soutěže je společnost Internet Info, s.r.o., se sídlem V Štíhlách 1311/3, 142 00 Praha 4, IČ: 25648071, vydavatel serveru Root.cz.
  2. Cílem soutěže je vybrat a ocenit nejlepší autory publikující své texty na blozích umístěných na blog.root.cz.
  3. Každý týden mezi 23. květnem a 19. červnem zvolí veřejnost nejlepší článek vydaný na blogu v předcházejícím týdnu (pondělí až neděle).
  4. Na konci budou z nejlepších týdenních zápisů vybrány dva, jejichž autoři obdrží věcné ceny.
  5. Pokud vznikne podezření, že došlo k nekalému ovlivnění výsledků odporujícímu výše uvedeným pravidlům, má pořadatel právo učinit přiměřená opatření a zvýhodněný projekt nebo subjekt z ankety případně vyřadit. Za nekalé jednání se považuje mimo jiné též jakékoli automatizované nebo strojové hlasování (např. softwaroví roboti apod.) nebo pokus o ně.
  6. Vybraní autoři obdrží ceny od provozovatele a partnerů. Výherci se musejí o cenu přihlásit do 30 dnů. Na cenu není právní nárok.
  7. Z losování jsou vyloučeni všichni zaměstnanci pořadatele i jejich příbuzní.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku