Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku ssh intimně aneb úvod do paranoii od Joe - Nalezt tento clanek na undergroundu,... nemel bych jedinou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 3. 2003 15:25

    Joe (neregistrovaný)

    Nalezt tento clanek na undergroundu,... nemel bych jedinou vyhradu. Ale tady, na Rootovi!! Vzdy jsem mel pocit, ze psat clanky na Roota je urcita prestiz a nemuze to delat kazdy. Vecne napsany clanek s vysokou informaci hodnotou, vytribenou stylistikou, popr. opepreny spetkou kvalitniho humoru. To je to, co jsem byl zvykly v techto koncinach nalezat. Takovyto "bulavarni paskvil" se na tyto stranky opravdu nehodi. Je to skoda, ze Root klesl tak hluboko. Verim v obrozeni,renezanci teto studnice informaci a navrat toho praveho Roota. Chtel bych podekovat vsem autorum fundovanych a kvalitnich clanku. A doufam, ze prispevky autorky tohoto clanku , one kvality take jednou dosahnou.

  • 25. 3. 2003 16:19

    rob (neregistrovaný)

    Joe: rekl bych, ze velmi neumele motate dve veci dohromady. Totiz styl clanku a kvalitu zpracovani. Mozna se vam nelibi, jakym zpusobem jsou informace podany (mne ostatne take moc ne), ale sotva by se dalo tvrdit, ze po stylisticke strance je clanek hure zvladnuty nez jine, ktere zde vychazeji. O "vysoke informacni hodnote" by se dalo polemizovat, ale je to preci urceno pro BFU, takze zacinat je treba zlehka. Kazdopadne vsak "vytribena stylistika" opravdu neni neco, cim by se mohla vetsina zdejsich clanku pochlubit. Takze pokud z _tohoto_ clanku usuzujete, ze root kamsi hluboko klesl, ukazuje to spise na vase predsudky, nez na skutecny stav veci.

  • 25. 3. 2003 17:06

    kaMIL (neregistrovaný)

    celkem dost lidi se proti styulu ohradilo, zrejme na tom neco bude.
    vymlouvat se na "ostatni taky nepisi nic moc" neni argument, to je jako "ale honza dostal taky trojku.." v paty tride zakladky.
    Co se tyce kvality zpracovani, staci se podivat na zminene clanky na ug, osobne je povazuji za mnohem zdarilejsi a celkem pristupne i bfu.
    Dal nechapu predpoklad, ze BFU musi byt infantil, kterymu dela radost prokousat se johancinnym marastem.
    asi by to chtelo nejaky doc-bookovsky styly... johanka napise clanek a pak vygeneruje infantil-verzi s ftipnymi komentari ;-)