Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku ssh intimně aneb úvod do paranoii od maca - Nevim, me se vzdycky na Linuxu mimo jine...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 3. 2003 21:01

    maca (neregistrovaný)

    Nevim, me se vzdycky na Linuxu mimo jine libilo, ze se kolem nej motaji opravdovi, skutecni lide, kteri mluvi a pisou k dalsim konkretnim lidem. Nejsem tak staven do pozice "typickeho zakaznika" prichazejiho do kontaktu s nesnesitelne milym, sterilnim "oblicejem" nejake softwarove firmy.

    Podepisuji-li svoje dilo vlastnim jmenem, nechapu, proc bych se mel ja, nebo kdokoli jiny, pokouset ze sveho pisemneho projevu (mate stesti, nic verejneho nesepisuji) vykostit veskere vstupy odrazejici mou osobnost a soucasnou mentalni uroven. Aby mi jednou nepripadalo smesne, co jsem tehdy napsal? Pevne verim, ze bude - nejen co do obsahu, ale i pro uroven zpracovani. Nechapu ale, proc bych se mel stydet za to, jaky jsem byl v 16 letech, nebo proc bych mel jednou tajit s tim, jaky jsem ted. Ja jsem se proste narodil uplne blbej, cely zivot se to snazim zlepsit a nestydim se za to.

    Bez ohledu na to, zda se mi osobnost autorky jevi ci nejevi sympaticka, nevidim duvod, proc bych ji mel vytykat to, ze se navenek snazi pusobit jako clovek. Jsme preci lidi, nebo se u tech pocitacu na to snazime zapomenout?

  • 26. 3. 2003 0:28

    nishkam (neregistrovaný)

    asi tady bude nekde ten duvod. Je to tak trochu o svobode projevu a o schopnosti prijmout projev jiny, nez mi dovoluje moje vlastni moralka a nazor vetsiny. Mi se taky nelibi spousta veci, ale proc bych si kazil naladu? Necham to zit.
    A pak jeste ta predstava o tom, ze ROOT je velmi vazna vec :-)) Opravdu? Podle mne kdyz nekdo chce cist pouze fakta muze si stahnout dokumentaci a studovat, ne? Ale to je nuda prece. :-) Tak dobrou noc. To jsem se zas rozkecal.