Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Starší linuxová hra jako šetřič času od Rover623 - Na počítači skoro nehraju. Nové hry mě nebaví...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 3. 2012 14:46

    Rover623 (neregistrovaný)

    Na počítači skoro nehraju. Nové hry mě nebaví na PC hrát, je to prostě nuda, kvůli tomu jsem si myslel, že konzolu nepotřebuji. Jenže potom jsem u kamaráda zkusil hrát něco na PS3 a na Nintendo a tu konzolu si koupil.

    Předělávky her s konzole na PC jsou ukrutná nuda, obvykle sice s lepší grafikou, ale s hroznou stabilitou a hlavně totálně dodrbanou hratelností.

    U starých her pro PC programátoři moc dobře věděli pro co takovou hru dělají a podmínkou úspěchu bylo vymyslet jak ze hry vymáčknout maximální zábavu při ovládání klávesnicí a myší. Zkuste si zahrát Mario Card na PC a na Nintendu dnes, na PC se budete jen dlouze nudit.

    Počítač co se týče hraní je pro mě jen emulátor na staré hry a díky Wine můžu spouštět i věci které už mi na W7 dávnou nejdou (Crazy Taxi, MotoRacer 2). Na hraní nových her mám Nintendo a po těch totálně dodrbnutých předělávkách na PC rozhodně netoužím

  • 12. 3. 2012 14:48

    phoose (neregistrovaný)

    A co za Nintendo máš? DS/3DS s prťavým displejem? Nebo Wii se srandovním rozlišením? (maximálně 576i nebo 480p). Zkus si na Wii zahrát třeba takovou Trackmanii. Ideálně na split screen ve dvou hráčích. A pak si zahraj Trackmanii Canyon na PC ve full hd na split screen ve dvou hráčích s nějakým, klidně obyčejným, gamepadem nebo volantem. Jen tak, pro srovnání. Zapláčeš nad bídou a utrpením při hraní takových her na Wii, protože s tím mini rozlišením na tom není nic vidět. Nebo třeba Call of Duty na Wii, zkoušels? Naprosto nehratelné. FPS hry jedině s myší v ruce, žádná konzolovka se s tím nemůže srovnávat. A ano, mám Wii doma, takže vím o čem mluvím.