Hlavní navigace

Trendy v ukládání, správě a obnově dat!

4. 9. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Novinky v oblasti zálohování, archivace, ochrany a obnovy dat budou prezentovány předními dodavateli na konferenci a výstavě Data Storage Workshop. 2. ročník Data Storage Workshop (DSW) se koná 25. - 26. září v konferenčním centru hotelu Olympik Artemis v Praze.

Také hledáte efektivní řešení jak rostoucí objem dat ve Vaší firmě či úřadu ukládat, archivovat, chránit a spravovat ? Na konferenci a výstavě získáte nejnovější informace a můžete své potřeby a požadavky přímo konzultovat s odborníky z vedoucích společností v oboru i s uživateli daných systémů. V rámci zajímavého programu se seznámíte i s praktickými ukázkami a případovými studiemi jednotlivých řešení.

Z dvoudenního bohatého programu konference vybíráme několik zajímavostí. Během obou dnů konference se budete moci seznámit s technologickými novinkami společnosti EqualLogic a jejich praktickým využitím včetně popisu scénářů zálohování dat a disaster recovery v prostředí EgualLogic SAN. Novinky a implementace IBM Tivoli Storage Manageru budou tématem přednášek prvního dne konference Data Storage Workshop. Druhý nás mimo jiné čeká prezentace nového SGI InfiniteStorage NAS a rodiny produktů Gateway a dozvíte se jak vám nejnovější Hitachi Storage technologie umožní díky „Service Oriented Architecture“ získat výhodu ve vašem podnikání.

Pořadatelem DSW je společnost Exponet s generálním partnerem společností EMWAC Group a hlavním partnerem společností HITACHI Data Systems a partnery společnostmi MHM computer, Convenio consulting a SILICON GRAPHICS.

Data Storage Workshop se koná pod záštitou oborové organizace The Storage Networking Industry Association SNIA Europe.

Další informace a možnost registrace naleznete na www.dsw.cz.

CS24_early

Po předregistraci vstup zdarma!

Root.cz je mediálním partnerem akce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku