Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Ubuntu Tweak má to, co v Ubuntu chybí od Neetah - Nedávno jsem začal používat Ubuntu jako svůj druhý...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 3. 2010 13:18

    Neetah (neregistrovaný)

    Nedávno jsem začal používat Ubuntu jako svůj druhý OS a tenhle prográmek mi docela pomohl. Stále se učím jak s linuxem zacházet a ještě se dlouho učit budu. Ubuntu Tweak je poměrně user friendly aplikace, která mi ušetřila spoustu času.

    To, že je tady mnoho a mnoho géniů, kteří vše řeší přes terminál je z příspěvků jasné. Prosím nechte žít nás ostatní i za pomocí podobných prográmků.

  • 22. 3. 2010 13:50

    Fantomas (neregistrovaný)

    Konecne nekdo normalni. Sam tyhle tweak programy nepouzivam a mam k nim docela odpor, ale pokud prospeji svym uzivatelum, nevidim problem v jejich doporuceni. Vzdyt kolik lidi je ochotno si napr. zapnout zakladni ikony uzivatele pomoci gconf editor, pokud to tenhle programek zvladne na dva clicky, pak jeho existence ma smysl. Ti prudici tady velice radi zduraznuji, ze umi neco vice nez ostatni a nejak pri tom zapomneli, ze to neumi od narozeni!!!

  • 23. 3. 2010 14:41

    Anče (neregistrovaný)

    gratuluji,
    seznameni se s linuxem je docela dobry napad. moznost volby OS Vam vrati svobodu. (v tomto ohledu)

    nejsem genius, ale je mi jasne ze pouzitim ubuntu_supr_tru­pr_klikatka_TM pozdeji nedokazete nastavit nic mimo ubuntu_supr_tru­pr_OS_TM, coz jste asi prehledl.

    ja pouzivam linux teprve deset let a je pravda ze vsechna klikatka a jine ulevy a berlicky se mi pozdeji seredne vymstila. Prestalo neco fungovat protoze se nekde neco zmenilo, klikatko to nedokazalo akceptovat a ja byl akorat ve stresu.

    TIP: Pouzivate linux? pouzivejte linuxove nastroje (mno nemusi to byt primo „vi“ ale tak nejak :-)