Hlavní navigace

Ukaž, co v tobě je!

9. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ukaž, co v tobě je! Udělej si vlastní blog, fórum nebo wiki a vyhraj skvělý notebook. Ať už jsi firemní ITík, pokročilý uživatel nebo student, zapoj se do soutěže určené pro vývojáře a designéry internetových aplikací. Pochlub se svým webem a vyhaj notebook nebo Xbox. Dárek dostane každý!

Udělej si vlastní blog, fórum nebo wiki a dostaneš triko, ale možná i počítač.

Napsat e-mail, uložit fotky, projít si internet, občas „zapařit“ nějakou hru. Tak tohle zvládne každá „lama“. Zajímají tě ale počítače víc? Baví tě raději stránky vytvářet než si je prohlížet? Máš hlavu plnou nápadů?

Ať už jsi firemní „ajtík“, pokročilý uživatel, nebo student, který má v hlavě samé jedničky a nuly, zapoj se do soutěže určené pro vývojáře a designéry internetových aplikací. Dárek dostane každý!

Tak Ukaž, co v tobě je! a pochlub se webem. Dostaň se do první ligy! Porota složená z předních českých vývojářů ti nastaví reálné zrcadlo a posune tě dál. Třeba k zajímavé pracovní příležitosti. Tak předveď svoje umění těm největším špičkám v oboru! Microsoft – sponzor soutěže – odmění ty nejlepší atraktivními cenami.

CS24_early

K dispozici máš pět hotových lokalizovaných aplikací pro webovou platformu Microsoft Windows, většinou včetně zdrojových kódů. A zdarma!

  • Pokročilý systém pro blogery Blogengine.net
  • Wiki engine ScrewTurn Wiki i
  • Fórum YetAnotherForum.NET
  • Jednoduchý redakční systém MyWebPageStarterkit
  • Personální komunitní web CommunityServer Express Edition

Navíc můžeš využít zdarma Microsoft Visual Studio 2008 Express – software, který ti pomůže při práci. Úkolem je alespoň jednu z aplikací veřejně nasadit. Chceš-li i něco více než triko za web, pak aplikaci nějak rozšiř, uprav, doplň a poděl se s ostatními. 10 hlavních výher podle počtu hlasů poroty je opravdu zajímavých! HP EliteBook 8730w, Home Server DARKER MARK II. (disk 0,5 TB), Xbox 360 nebo lehátková ergonomická židle přesně pro tebe. To nejdůležitější včetně registrace najdeš na www.dokazesto.cz. Tak hurá do toho!

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku