Hlavní navigace

Velikonoční set-top-boxy znají své majitele

27. 4. 2006
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Velká velikonoční soutěž společnosti Internet Info je u konce. Deset šťastných soutěžících, kteří správně zodpověděli šest soutěžních otázek, bude moci sledovat televizní vysílání v digitální kvalitě. Soutěž byla pořádána u příležitosti spuštění internetového obchodu se set-top-boxy na serveru DigiZone.cz.

V průběhu Velikonoc pořádala společnost Internet Info Velkou velikonoční soutěž o set-top-boxy. Všichni, kdo správně odpověděli na šest soutěžních otázek, byli zařazeni do slosování o deset přijímačů digitálního vysílání. Dalších patnáct vylosovaných získalo reklamní předměty serverů DigiZone.cz, Lupa.cz, Měšec.cz, Root.cz a Slunečnice.cz.

„Velký zájem našich čtenářů o soutěž dokazuje, že téma digitálního vysílání je velice atraktivní a že nabývá na aktuálnosti. Chtěl bych poblahopřát všem vylosovaným k výhře a popřát jim dobrý signál při sledování nových programů digitální televize,” říká Ján Simkanič, mediální ředitel Internet Info. „Soutěžící, kteří nevyhráli, však nemusejí příliš litovat – připravili jsme pro ně slevový kupón na nákup jakéhokoli set-top-boxu v internetovém obchodě na DigiZone.cz.”

DigiZone

Internetový obchod na DigiZone.cz nabízí široké spektrum přístrojů určených pro příjem digitálního televizního vysílání, včetně nezbytného příslušenství. Internet Info jej provozuje společně se svým partnerem, kterým je společnost Digitální televize, v.o.s.

Výsledková listina:

1.cena – Hauppauge DEC-2000T

Tomáš Minx

Přístroj umožňuje příjem digitální pozemní televize, s možností propojení do PC přes USB 2.0. a nahrávání pořadu na HDD v PC.
Více informací.

2.cena – TechniSat TeleStick T1 USB

Jan Smýkal

USB „klíčenka“ je určena k terestrickému příjmu digitálních televizních a rozhlasových programů (DVB-T) přímo ve vašem PC či notebooku.
Více informací.

3.cena – Strong SRT5155

Jiří Březina

Vysoká kvalita obrazu a zvuku, možnost připojení externího infračerveného senzoru, digitální výstup S/PDIF pro vynikající obraz a zvuk, UHF/VHF tuner s vestavěným modulátorem.
Více informací.

4.cena – Lemon 030T DVB-T

Robert Bohoněk

Digitální přijímač s výbornou citlivostí vhodný pro příjem digitálního vysílání v místech se slabším signálem. Přijímač je vybaven českým menu a teletextem podporujícím diakritiku.
Více informací.

5.cena – TechniSat DigiPal 2 DVB-T

Jaroslav Kelnar

Vynikající přístroj umožní příjem digitální pozemní televize. Jeden z mála přístrojů v ČR, který zvládne bez chyb české EPG ve všech použitých normách!
Více informací.

6.cena – Leadtek WinFast DTV Dongle

Prokop Horák

Kompaktní externí digitalní DVB-T tuner.
Více informací.

7.cena – Lifeview TV WalkerQ

Jan Křupka

Nejmenší digitální TV tuner pro váš počítač, připojitelný přes port USB 2.0.
Více informací.

8.cena – Pinnacle PCTV USB Stick

Ondřej Dorazil

Miniaturní DVB-T tuner je určený především pro mobilní uživatele, kteří chtějí mít možnost sledovat televizní pořady ve svém notebooku, popř. PC.
Více informací.

UX DAy - tip 2

9.cena – Europhon DTR2005 Mini

David Antonín

Cenově výhodný DVB-T přijímač v miniaturním provedení s bezchybnou češtinou a diakritikou.
Více informací.

10.cena – Mustek DVB T400

Lukáš Miřácký

Set-top-box pro příjem digitální televize (DVB-T) připojitelný k vašemu notebooku nebo stolnímu PC, které je vybaveno USB 2.0 portem.
Více informací.

11. – 13. cena – tričko s límečkem Internet Info

Michal Kubalík
Pavel Junek
Jan Horák

14. – 16. cena – tričko Měšec.cz

Martin Bartoněk
David Malének
Lukáš Mužátko

17. – 19. cena – tričko Root.cz

Daniel Punda
Vladimír Muller
Karel Netušil

20. – 22. cena – tričko Lupa.cz

Aleš Kuběna
Marek Gura
Tomáš Tříska

23. – 25. cena – propisovací tužky Slunečnice.cz

František Poláček
Jakub Adamus
Bohdan Čech

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku