Hlavní navigace

Vyhrajte vstupenku na konferenci Internet a Technologie, která proběhne 15. a 16. listopadu

15. 10. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ohlédnutí za dvěma významnými výročími společně s přehledem dění v klíčových projektech sdružení CZ.NIC přinese tradiční konference Internet a Technologie (18). Vyhrajte jednu z pěti vstupenek.

Ohlédnutí za dvěma významnými výročími společně s přehledem dění v klíčových projektech sdružení CZ.NIC přinese tradiční konference Internet a Technologie (18). Tu pořádá 15. a 16. listopadu správce české národní domény v konferenčních prostorech hotelu Grandior a ve výukovém centru Akademie CZ.NIC.

Můžete se zúčastnit naší soutěže, ve které se hraje o pět vstupenek na konferenci. Stačí správně odpovědět na tři soutěžní otázky a mít trochu štěstí při losování. Soutěž probíhá od 15. října do 21. října. Jména vylosovaných se dozvíte v pondělí 29. října.

CS24_early

Root.cz je mediálním partnerem konference.

Soutěž byla ukončena. Jména výherců naleznete ve zprávičce.

Pravidla soutěže

  1. Provozovatelem soutěže je společnost Internet Info, s.r.o.
  2. Soutěž probíhá do neděle 21. října 2018. Do soutěže budou zahrnuty pouze správné odpovědi, které budou doručeny do půlnoci 21. října 2018.
  3. Ze správných odpovědí bude vylosováno pět výherců, kteří obdrží vstup na uvedenou akci. Výherce budeme kontaktovat prostřednictvím e-mailu a jejich jména budou zveřejněna na serveru Root.cz.
  4. Podmínkou k získání výhry je uvedení kontaktního e-mailu, který bude využit v souvislosti se soutěží.
  5. Výherci, kteří se do tří dnů o cenu nepřihlásí, ztrácejí na výhru nárok.
  6. Ceny nejsou právně vymahatelné.
  7. Ze slosování o ceny jsou vyloučeni všichni zaměstnanci společnosti Internet Info, s.r.o., která je pořadatelem soutěže, stejně jako jejich příbuzní.

Byl pro vás článek přínosný?