Hlavní navigace

Williams & Partner nabízí specializované personální poradentsví v oblasti IT a Telekomunikacích

23. 5. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Williams & Partner vstupuje na trh se specializovaným týmem v oblasti IT a Telekomunikací. K tomuto rozhodnutí společnost vedl nejen dluhodobý zájem ze strany klientů o tyto služby, ale zejména možnost zvýšení komfortu pro uchazeče z této oblasti.

Konzultanti týmu IT a Telekomunikací jsou odborníky v jednotlivých oborech a poskytují kvalitní zkušenosti a servis. Personální poradenství pro uchazeče je poskytováno na profesionální úrovni a je vždy zdarma.

Williams and Partner

Chcete-li své budoucnosti dát nový směr, neváhejte se obrátit na společnost Williams & Partner. Konzultanti Vám rádi pomohou při výběru správného zaměstnání právě pro Vás. Vzhledem ke zkušenostem a neustálému rozvoji kontaktů v oblasti IT a Telekomunikací, nabízí společnost uchazečům o zaměstnání možnost dalšího rozvoje a také přístup k novým technologiím.

Mezi často obsazované pozice v IT a Telekomunikacích patří zejména následující pozice.

Korporátní IT
IT Manager
Administration
Helpdesk
Webmaster

Telekomunikace
Account Manager
Marketing Specialist
Product Manager
Call Center Operator
Call Center Manager

IT – Specialisté
Project Manager
SW Development Manager
Web Developer
Internet Programmer
Database Programmer
Network Specialist
ERP Specialist
WEB Administrator
DB Administrator OS / IS

CS24_early

Pro kompletní přehled o nabízených službách a pozicích navštivte stránky www.wnp.cz.

Stručně o firmě:
Williams & Partner se zabývá náborem zaměstnanců a poradenstvím v oblasti lidských zdrojů. Poskytujeme komplexní poradenské služby ve všech oblastech lidských zdrojů. K dispozici je vám několik týmů specialistů v oblastech: Finance & Banking, FMCG, Industry & Supply Chain, IT & Telecommunication Naše služby poskytujeme na celém území České a Slovenské republiky. V ostatních evropských zemích máme své pobočky a stálé partnery.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku