Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Windows 10: analýza probíhající komunikace od NULL - Autor odvedl dobrou práci, ALE hned na začátku...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 9. 2015 13:06

    NULL (neregistrovaný)

    Autor odvedl dobrou práci, ALE hned na začátku provedl nějaké pokročilejší nastavení co se týče lokalizace (A to může zde hrát nějakou roli - nezkoumáme přece výkon grafiky ....) a taky jak jsem podotýkal výše, nedal bližší info ke kritériům výběru zkoumané komunikace. Většina byla pouze ze startu
    Chyběla mi tam třeba informace, co přesně za informace to odesílalo o souborech k synchronizaci s OneDrive, psal jen, že to informace poslalo, ale jaké přesně, to už nevíme.(např. uvedu ten případ s televizemi, kde po řipojení USB média měl systém celé proskenovat a poslat seznam někam na Samsung server tuším nebo kam....)
    A dále a kolik takové komunikace už neregistroval, protože to byl "zase jen" OneDrive ... Ale takových případů tam mohlo být víc.
    Tedy chybí mi tam trochu celkový přehled té komunikace, v článku je jen pár vybraných částí. Tímto to bohužel trochu zase spadá do roviny názorů, než tvrdých dat.

    Ale stejně autorovi díky, na rozdíl od spousty diskutujících, i mne, to prohnal přes proxy a zkusil to sám.

  • 7. 9. 2015 18:29

    Duri (neregistrovaný)

    Tiez by bola zaujimava analyza chovania W10 by default tzn bez explicitnej zmeny nastaveni. Takto tento clanok vypada neobjektivne pretoze BFU nezaujimaju okolnosti testu a tym padom zhodnotenie je krajne zavadzajuce !

    Kazdopadne dobra praca a tesim sa na druhy diel kde si autor necha spehovacie vlastnosti pozapinane.