Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku YouTube označuje videa podpořená z dotací, KODAKCoin čeká ICO od Ivo 458 - To je zajímavé , kdykoli si přečtu zajímavý...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 2. 2018 1:28

    Ivo 458 (neregistrovaný)

    To je zajímavé , kdykoli si přečtu zajímavý článek , tak se nakonec dozvím v diskuzi že to psal p.Ježek a pokaždé se do něj obouvá několik málo a mám za to že stejných lidí. Měl bych k tomu přirovnání i za současného dění kolem nás , ale ... , komu není dáno tomu není přáno . Blahoslavení chudší ovšem duchem .

  • 6. 2. 2018 10:12

    Jeko (neregistrovaný)

    A kolkoze jezko napisal tych clankov? Odrataj si novinky a sumare ako tento a zbadas ze nenapisal NIC. To len tak na margo veci. A take tie kktinky ze nie a niekto je tu proti jezkovy no k tomu dodam len Tolko pozri si diit a cdr a zbadas o com tu ludia pisu. Pozri si jeho styl pisania clanky a bude to hned jasne.
    Uz to zacina - fototechnika (nic proti nej nemam ale ked je to raz server viac na SW a technologie toto tu nema co hladat) . Osobne narozy ako to okolo Kodaku podsuvanie vlasnej ideii ako svetovej a vsetkymi uznavanej atd atd...

  • 6. 2. 2018 11:20

    Karel (neregistrovaný)

    Ano, jsou to stále ti samí lidé. Vadí nám odkazy na Vitalii (co to znamená, když se ve třech letech počůráte), nekonečné zprávy o historickém rekordu bitcoinu nebo právě informace o zákazu stativu v americkém národním parku. Vesměs informace, které mě neučiní šťastným. Zatímco eklhaftové (a nesmyslné) reklamy Vitalie a články/zprávy o bitcoinu se dají snadno vynechat, tak zrovna týdenní přehled toho, co se ve světě IT stalo, bych vynechával nerad. Obzvláště když ta kvalita je stále slušná. Jen si holt neodpustím postesknutí, že pár z těch zpráv tam být nemuselo. Možná snad kdyby to byly zprávy pozitivní, ale on tam pan autor dává jen ty špatné - zřejmě forma, jak si veřejně postěžovat. Svět už takhle stojí za prd, a teď se ještě rozčilovat tím, že v americkém národním parku se nesmí používat stativ? Sorry jako.

  • 8. 2. 2018 22:59

    nobody (neregistrovaný)

    zřejmě forma, jak si veřejně postěžovat
    prijdo mi to nebo kdo si tu stezuje (resp. fnuka) ses ty? ;-)